Σε τελετή Ορκωμοσίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρευρέθηκε ο Άγγελος Συρίγος

Σε τελετή Ορκωμοσίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου παρευρέθηκε ο Άγγελος Συρίγος

Παρευρέθηκα χθες στην 14η Τελετή Ορκωμοσίας του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο Αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής μαζί με τον Πρύτανη κ. Αθ. Κατσή, τον Κοσμήτορα κ. Π. Αλεξόπουλο, τον Δήμαρχο Σπάρτης κ. Π. Δούκα, τον Αντιπεριφ. Λακωνίας, κ. Θ Βερούτη, τον εκπρόσωπο του Μητροπολίτη Μονεμβασιάς και Σπάρτης, Ευστάθιου, την Πρόεδρο του Ινστιτούτου Σπάρτης κ. Αν. Κανελλοπούλου και τα μέλη ΔΕΠ του Τμήματος.

Για την προσφορά της στον αθλητισμό βράβευσα την 7η Ολυμπιονίκη του Τόκιο στο τζούντο Ελ. Τελτσίδου. Η 8η Ολυμπιονίκης στο βάδην και φοιτήτρια του Τμήματος ΤΟΔΑ Αντ. Ντρισμπιώτη βραβεύθηκε από τον Πρύτανη κ. Κατσή, και ο προπονητής της κ. Ν. Κεφαλλόπουλος από τον Κοσμήτορα κ. Αλεξόπουλο.


Το Τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού αποτελεί το μοναδικό Τμήμα που μελετά έναν ταχύτατα εξελισσόμενο σε παγκόσμιο επίπεδο κλάδο και προσφέρει στους αποφοίτους προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης. Καλή σταδιοδρομία!

Τα παραπάνω αναφέρει σε ανάρτησή του ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr