Πέρασε στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή - Σε ποιο Τμήμα

Φοιτήτρια στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή

Περήφανοι γονείς ο Κώστας Καραμανλής και η Νατάσα Παζαϊτη. Τα δίδυμα παιδιά τους, ο Αλέξανδρος και η Αλίκη πέτυχαν τους στόχους τους, πέρασαν στο πανεπιστήμιο και από Σεπτέμβριο ξεκινούν τη φοιτητική ζωή.

Όλα τα μέσα ενημέρωσης έγραψαν ότι η κόρη του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή πέρασε στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Κανείς δεν μπήκε στην διαδικασία να επιβεβαιώσει αν το Πανεπιστήμιο Πατρών έχει τέτοιο Τμήμα. Πολιτικές Επιστήμες στην ευρύτερη περιοχή έχει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και συγκεκριμένα το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Διεθνών Σχέσεων, με έδρα την Κόρινθο. Σε αυτό εισάγεται η κόρη του πρώην πρωθυπουργού.


Ο Αλέξανδρος πέρασε στη σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων στη Θεσσαλονίκη και η Αλίκη στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Τα δύο παιδιά της οικογένειας Καραμανλή ετοιμάζονται τώρα για το νέο κεφάλαιο στη ζωή τους, τη φοίτηση στις σχολές της περιφέρειας που πέρασαν και φυσικά τη φοιτητική ζωή.

Τα δίδυμα της οικογένειας Καραμανλή γεννήθηκαν στις 12 Ιουνίου του 2003

Πριν λίγο καιρό, η περήφανη μητέρα Νατάσα Παζαϊτη πόσταρε στο Instagram μια φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησης του Αλέξανδρου και της Αλίκης από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή γράφοντας στη λεζάντα: «Τελετή αποφοίτησης. Αντίο στα σχολικά χρόνια , καλό δρόμο στο καινούριο σας ταξίδι!».

Νωρίτερα, τον Ιούνιο, με αφορμή την ενηλικίωση των διδύμων παιδιών της η Νατάσα Παζαϊτη είχε ποστάρει στο Instagram ένα συγκινητικό βίντεο και μήνυμα.

«Ευτυχία είναι…να βλέπεις τα παιδιά σου να ενηλικιώνονται… Σήμερα και επισήμως γίνεστε 18. Εύχομαι το επόμενο στάδιο της ζωής σας να είναι γεμάτο με επιτεύγματα, ευτυχία και ονειρεμένες στιγμές.
Να μην ξεχνάτε τις παιδικές σας αναμνήσεις και να συνεχίσετε να κάνετε αυτά που αγαπάτε. Σας εύχομαι χρόνια πολλά και θέλω να σας πω πως είμαι πολύ περήφανη για το ήθος σας, τον χαρακτήρα σας, την ευγένειά σας. Η ευτυχία που φέρατε στη ζωή μας…αξία ανεκτίμητη».

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr