ΠΑΠΕΙ: Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συγκρότησης της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων

Παράταση υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συγκρότησης της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Ε.Ι.Φ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς

Σύμφωνα με την ανωτέρω σχετική πρόσκληση, την 8η Απριλίου 2022 έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τη συγκρότηση της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Ε.Ι.Φ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Σας γνωρίζουμε ότι παρατείνεται η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για όσους ενδιαφέρονται να οριστούν μέλη της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων (Ε.Ι.Φ.) του Πανεπιστημίου Πειραιώς, έως τη 18η Μαΐου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 15:00, προκειμένου να συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός μελών για τη συγκρότηση της Επιτροπής.

Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν στη Γραμματεία της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πειραιώς αυτοπροσώπως ή ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), τα κάτωθι:


  1. Αίτηση υποψηφιότητας (σύμφωνα με το επισυναπτόμενο υπόδειγμα)
  2. Βιογραφικό Σημείωμα από το οποίο προκύπτει το έργο και η γενικότερη συνεισφορά του/της υποψηφίου/ας, στα πεδία της ισότητας των φύλων, της καταπολέμησης των ανισοτήτων και διακρίσεων και της αντιμετώπισης του κοινωνικού αποκλεισμού.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΔΩ

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr