ΠΑΠΕΙ: Διαδικασία εγγραφής επιτυχόντων μετεγγραφής

ΠΑΠΕΙ: Διαδικασία εγγραφής επιτυχόντων μετεγγραφής

Το Πανεπιστήμιο Πειραιώς καλεί τους επιτυχόντες μετεγγραφής/μετακίνησης στα Τμήματα του Πανεπιστημίου, για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 να αποστείλουν, με συστημένη ταχυδρομική αποστολή, ταχυμεταφορά ή ηλεκτρονικά, στη Γραμματεία του Τμήματός τους τα απαραίτητα δικαιολογητικά προς έλεγχο για Μετεγγραφή στο Τμήμα, από 10 μέχρι και 16 Δεκεμβρίου 2020.

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται αναφέρονται στη με αριθμ. 142413/19-10-2020 Απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Ρύθμιση θεμάτων μετεγγραφών και μετακινήσεων α) βάσει οικονομικών και κοινωνικών κριτηρίων και β) για αδέλφια προπτυχιακούς φοιτητές στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες» (Β΄ 4617), στη με αριθμ.148236/Ζ1/30-10- 2020 Απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων «Ρύθμιση θεμάτων μετεγγραφών ειδικών κατηγοριών και κατ΄εξαίρεση μετεγγραφών/μετακινήσεων στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και στις Ανώτατες Εκκλησιαστικές Ακαδημίες» (Β΄4806) καθώς και στη με αριθμ. 149130/Ζ1/2-11-2020 εγκύκλιο «Μετεγγραφές/μετακινήσεις Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021», τα οποία και αναφέρονται στην ηλεκτρονική αίτηση μετεγγραφής.


Επιπλέον των ανωτέρω δικαιολογητικών, θα πρέπει να υποβληθούν:

  • Αίτηση κατάθεσης των δικαιολογητικών (επισυνάπτεται ως Υπόδειγμα 1)
  • Εκτύπωση της ηλεκτρονικής αίτησης μετεγγραφής (αρχείο pdf από την εφαρμογή του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων https://transfer.it.minedu.gov.gr/
  • Υπεύθυνη Δήλωση (μέσω της υπηρεσίας https://www.gov.gr/ipiresies/polites-kai- kathemerinoteta/upeuthune-delose-kai-exousiodotese ή με βεβαίωση του γνήσιου της  υπογραφής  σε  ΚΕΠ,  ή  Αστυνομικό  Τμήμα  στην  Ελλάδα) (επισυνάπτεται ως Υπόδειγμα 2).  Επισυνάπτεται  επίσης, έντυπο  διευκρινιστικών οδηγιών σχετικά με την Υ.Δ.
  • Φωτοτυπία διπλής όψης αστυνομικής ταυτότητας
  • Φωτογραφία (πρόσφατη, έγχρωμη ή ασπρόμαυρη, σε ουδέτερο φόντο και να απεικονίζει ευκρινώς μόνο το πρόσωπο του φοιτητή)
  • Αριθμός Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ) [απλή εκτύπωση από την ηλεκτρονική ιστοσελίδα https://www.amka.gr/AMKAGR]

  • Τα δικαιολογητικά με ταχυδρομική αποστολή ή ταχυμεταφορά θα αποσταλούν στη Γραμματεία του Τμήματος στην κάτωθι διεύθυνση:

Πανεπιστήμιο Πειραιώς

Γραμματεία Τμήματος …………….

Καραολή &Δημητρίου 80,

18534 Πειραιάς


  • Τα δικαιολογητικά ηλεκτρονικά θα αποσταλούν στις παρακάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις:

Γραμματεία Τμήματος Οικονομικής Επιστήμης : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Τμήματος Στατιστικής και Ασφαλιστικής Επιστήμης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Τμήματος Πληροφορικής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Γραμματεία Τμήματος Τουριστικών Σπουδών: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr