1st StudentGuru Unipi Community Event «Introduction to Microsoft Developer Technologies»

Το StudentGuru Unipi σας προσκαλεί στην πρώτη μεγάλη ανοικτή παρουσίαση της χρονιάς 2014 - 2015 η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 4 Νοεμβρίου 2014 και ώρες 18.00 - 21.00 στην Αίθουσα Συνεδρίων («Πορτοκαλί Αμφιθέατρο») του Πανεπιστημίου Πειραιώς (Μ. Καραολή και Α. Δημητρίου 80).

Σας αρέσει η ανάπτυξη εφαρμογών για κινητά τηλέφωνα και tablet; Αγαπάτε την κατασκευή δια δικτυακών εφαρμογών και ιστοσελίδων; Αισθάνεστε δημιουργικοί σχεδιάζοντας παιχνίδια; Θα θέλατε να ανακαλύψετε πώς να προγραμματίσετε ένα ιπτάμενο όχημα και να υλοποιήσετε εφαρμογές με χειριστήριο το σώμα σας;

Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκετε, τα εργαλεία της Microsoft θα σας βοηθήσουν να γίνεται παραγωγικοί! Ελάτε να τα ανακαλύψουμε μαζί και να μάθουμε πως θα τα αποκτήσουμε δωρεάν!


Ποια θέματα θα καλύψουμε;

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης θα μιλήσουμε για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα.

Πιο αναλυτικά:

Θα γνωρίσουμε την κοινότητα του StudentGuru Unipi , μέλος της μεγάλης online κοινότητας του StudentGuru. Θα μιλήσουμε για την υπηρεσία Dreamspark η οποία μας παρέχει, μέσω της συνεργασίας του Πανεπιστημίου Πειραιώς με την Microsoft, πληθώρα εφαρμογών (από Visual Studio μέχρι τα ολοκαίνουρια Windows 8.1) εντελώς δωρεάν! Θα δούμε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κάθε φοιτητής για να κατεβάσει τα διαθέσιμα πακέτα λογισμικού από το Dreamspark, κάνοντας χρήση του  Dreamspark Premium λογαριασμού του!

Θα γνωρίσουμε το .Net Framework, την πλατφόρμα ανάπτυξης εφαρμογών της Microsoft  και την πληθώρα των εφαρμογών που μπορούμε να φτιάξουμε με αυτό. Θα μιλήσουμε για την ανάπτυξη εφαρμογών σε κινητά τηλέφωνα και tablets.

Θα δούμε τα νέα εργαλεία ανάπτυξης δια δικτυακών εφαρμογών. Θα ανακαλύψουμε το Kinect και τις δυνατότητες του!

Θα εξερευνήσουμε τον κόσμο των Video Games και του Game Development μέσα από την Unity3D και το .ΝΕΤ. Θα δούμε πώς μπορούμε μέσα από μια εφαρμογή για Microsoft 8. να πετάξουμε ένα ελικοφόρο όχημα!

Ομιλητές θα είναι τα μέλη του StudentGuru Unipi Θάνος Ζουγανέλης, Γεωργία Καλύβα, Ιορδάνης Κανθαρίδης, Μιχάλης Νικολαΐδης, Κώστας Ντόκος, Αντώνης Στεργιόπουλος, Κύπρος Στεφάνου, Νίκος Τσιόπλος, Γεωργία Τσιρώνη και Μάνος Χατζη ιωάννου.

Τι πρέπει να γνωρίζω;

Το επίπεδο του σεμιναρίου είναι εισαγωγικό και δεν απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις!

Μπορώ να φέρω κι έναν φίλο μου;

Δεν χρειάζεται να έχετε μαζί σας laptob. Εννοείται πως μπορείτε να κρατάτε σημειώσεις για ό,τι θέλετε! Μπορώ να φέρω κι έναν φίλο μου;

Φυσικά!! Θα χαρούμε να σας δούμε όλους! Η παρακολούθηση είναι ελεύθερη ανεξαρτήτως σχολής ή τμήματος φοίτησης.

Μην ξεχάσετε να δηλώσετε συμμετοχή στη διεύθυνση http://sgunipi-intro-2014-2015.eventbrite.com. Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη εφόσον επιθυμείτε πιστοποίηση συμμετοχής!

Θα δοθούν πιστοποιήσεις;

Ναι! Στο τέλος του κύκλου των σεμιναρίων μας θα δοθούν πιστοποιήσεις παρακολούθησης από το  StudentGuru Unipi σε όσους έχουν παρακολουθήσει έναν συγκεκριμένο αριθμό παρουσιάσεων μας! Γι' αυτό μην ξεχάσετε να φέρετε μαζί σας του κουπόνι συμμετοχής ώστε να μας βοηθήσετε να σημειώσουμε ότι ήσασταν παρόντες.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr