ΠΑ.ΠΕΙ: Πληρωμή υποτροφιών του προγράμματος Erasmus+ [2014-2015]

Ενημερώνονται οι φοιτητές που έχουν επιλεγεί να μετακινηθούν για Σπουδές και Πρακτική άσκηση με το πρόγραμμα ERASMUS +.,(χειμερινό εξάμηνο) για το Ακαδημαϊκό Έτος 2014‐15 θα πρέπει να στείλουν συμπληρωμένα τα παρακάτω έγγραφα που αφορούν την πληρωμή της Υποτροφίας τους:

1. Την ΕΝΤΟΛΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ (Ονοματεπώνυμο, Όνομα Πατρός , Διεύθυνση, Τηλέφωνο, ΑΦΜ, ΔΟΥ, Α.Δ.Τ, Επωνυμία Τράπεζας, Αριθμό Λογαριασμού, ΙΒΑΝ, και ακριβή στοιχεία δικαιούχου του λογαριασμού), η οποία θεωρείται απαραίτητη από την Επιτροπή Ερευνών για την κατάθεση των χρημάτων της Υποτροφίας.

2. Το έντυπο ΑΝΟΙΓΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗ ( Συμπληρώνετε στο έντυπο μόνο το πεδίο Προμηθευτής, όχι το πεδίο Διαχειριστής). Στο πεδίο Τράπεζα επιλέγετε την τράπεζα που έχετε τον λογαριασμό σας.


Παρακαλούνται οι φοιτητές να συμπληρώσουν την σωστή εντολή πληρωμής ανάλογα με τη δράση κινητικότητα (σπουδές ή πρακτική) και να μην συμπληρώσουν το ποσό της υποτροφίας. Η συμπλήρωση αυτών των στοιχείων θα γίνει από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

E‐mail για την αποστολή της εντολής πληρωμής: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Για οποιαδήποτε ερώτηση ή πληροφορία σχετικά με τα ανωτέρω, επικοινωνείτε με το Γραφείο Διεθνών Σχέσεων στα τηλέφωνα:210‐4142170, 210‐4142245.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr