Ποινή αποκλεισμού από την εξεταστική φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Ποινή αποκλεισμού από την εξεταστική φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών

Σε μια πρωτόγνωρη απόφαση προχώρησε η Γενική Συνέλευση (24/12-7-2017) του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου μας, αποκλείοντας φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών αναφέρει η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Παν/μίου Πατρών στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr.

Συγκεκριμένα φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων αποκλείστηκαν από την Εξεταστική Περίοδο του Σεπτεμβρίου, μετά από την ποινή που δέχθηκαν στο μάθημα «ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΑ», για αντιγραφή στη λύση των ασκήσεων.


Για το παρόν μάθημα του Β’ Εξαμήνου του Προγράμματος Σπουδών, ο τελικός βαθμός προκύπτει κατά 50% από Πρόοδο που λαμβάνει χώρα εντός του Εξαμήνου, κατά 20% από τις Ασκήσεις του μαθήματος και κατά 30% από το γραπτό της Εξεταστικής.

Σε μια περίοδο βαθιάς οικονομικής κρίσης, η απαγόρευση συμμετοχής εκατοντάδων φοιτητών στην Επαναληπτική Εξεταστική του Σεπτεμβρίου αποτελεί μια «ακραία» κίνηση η οποία θα έχει τραγικές συνέπειες για τη ομαλή συνέχεια των σπουδών των παραπάνω φοιτητών.

Καλούμε τον Πρόεδρο του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων (και διδάσκοντα του μαθήματος όπου πραγματοποιήθηκε η αντιγραφή) Αναπλ. Καθηγητή κ. Γεώργιο Ανδρουλάκη να προβεί στις απαραίτητες ενέργειες ούτως ώστε να γίνει σύνθεση της νέας Γενικής Συνέλευσης του Τμήματος για το νέο Ακαδημαϊκό Έτος 2017-2018 και αυτή να άρει την απόφαση της απερχόμενης Γενικής Συνέλευσης, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους φοιτητές να συμμετέχουν στην τρέχουσα Εξεταστική Περίοδο, κανονικά και σε όλα τα μαθήματα. Ακόμα, για τα μαθήματα που έχουν ήδη εξεταστεί, αιτούμαστε όπως για τους αποκλεισθέντες φοιτητές να ορισθούν νέες ημερομηνίες εξέτασης.

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναβρασμός στην φοιτητική Εστία του Πανεπιστημίου Πατρών

Προβληματική θα καταστεί η λειτουργία τμημάτων του Πανεπιστημίου Πατρών

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr