Συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών με το κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Harvard

Συνεργασία Πανεπιστημίου Πατρών με το κέντρο Ελληνικών Σπουδών Πανεπιστημίου Harvard

Η μακρόχρονη και ιδιαίτερα γόνιμη συνεργασία του Πανεπιστημίου μας με το Κέντρο Ελληνικών Σπουδών (ΚΕΣ) του Πανεπιστημίου Harvard συνεχίζεται, και δύο μεταπτυχιακές φοιτήτριες από τη Σχολή Ανθρωπιστικών & Κοινωνικών Επιστημών (οι κ.κ. Κ. Τσάκου, ΤΕΕΑΠΗ, και Π. Παναγιωτοπούλου, Τμ. Φιλολογίας) επελέγησαν από την αρμόδια επιτροπή για να συμμετάσχουν στο θερινό πρόγραμμα του Πανεπιστημίου Harvard στην Ελλάδα, που θα διεξαχθεί στο Ναύπλιο και τη Θεσσαλονίκη το διάστημα 26 Ιουνίου - 30 Ιουλίου 2017.

Στο πρόγραμμα, που είναι από τα παλαιότερα και πιο πετυχημένα καλοκαιρινά προγράμματα του Harvard, συμμετέχουν φοιτητές τόσο από το Πανεπιστήμιο του Harvard όσο και από Πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο. Παρακολουθούν καθημερινά εντατικά σεμινάρια, εργάζονται σε εβδομαδιαίες και τελικές εργασίες, συμμετέχουν σε εκδρομές και πολιτιστικές εκδηλώσεις και στο τέλος του προγράμματος παραλαμβάνουν την επίσημη βαθμολογία τους από το Harvard. Αξίζει να σημειωθεί ότι το Πανεπιστήμιο Πατρών είναι το μοναδικό εκπαιδευτικό ίδρυμα της χώρας που συμμετέχει σε αυτή τη συνεργασία.


Οι υποτροφίες των φοιτητών μας, ύψους 5.025 δολαρίων Η.Π.Α. έκαστη, προσφέρονται από κοινού από το Πανεπιστήμιο Πατρών (ΕΛΚΕ) και από το ΚΕΣ του Πανεπιστημίου Harvard.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr