Η τηλεφωνική γραμμή SOS 24ωρης παροχής βοήθειας για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Η τηλεφωνική γραμμή SOS 24ωρης παροχής βοήθειας για τους φοιτητές

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί πλέον η τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης 11771, την οποία μπορείτε να καλείτε επί 24/ώρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο. Η τηλεφωνική αυτή γραμμή συνδέεται απ’ ευθείας με τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για άμεση παροχή βοήθειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση ενημέρωσης της τεχνικής υπηρεσίας του Πανεπιστημίου:


«Η Γενική Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών, Προγραμματισμού και Δικτύων (Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ.) μας ενημερώνει για τα εξής:

Λειτουργεί ατελώς ο 5ψήφιος αριθμός έκτακτης ανάγκης 11771, με την κλήση του οποίου ειδοποιούνται οι φύλακες του Πανεπιστημίου και σπεύδουν άμεσα, σε 24-ωρη βάση, σε οποιοδήποτε πρόβλημα παρουσιαστεί στην κοινότητά μας, όπως κλοπές, καταστροφές κ.λπ. Διευκρινίζουμε ότι η κλήση του συγκεκριμένου αριθμού μπορεί να πραγματοποιηθεί από όλο τον νομό Αχαΐας.

Διαβάστε ακόμη: SOS εκπέμπει το Πανεπιστήμιο Πατρών!

Ευρίσκονται σε εξέλιξη εργολαβίες, με τις οποίες αποκαθίστανται βλάβες στις εγκαταστάσεις της Πανεπιστημιούπολης. Η ανακοίνωση των βλαβών, για τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, γίνεται τηλεφωνικά στο Τμήμα Συντήρησης & Λειτουργίας Εγκαταστάσεων, στο τηλέφωνο 2610996666 (εσωτερικό 6666) και, για τις μη εργάσιμες ημέρες και ώρες, στο τηλέφωνο 6978188888 (επιφυλακή εγκαταστάσεων).

Τα αιτήματα για εργασίες, τροποποιήσεις και παρεμβάσεις στους χώρους του Πανεπιστημίου, θα πρέπει να υποβάλλονται εγγράφως προς τη Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ.

Καθώς συνεχίζονται παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου από εξωτερικά συνεργεία παρά την από 10-3-2016 παράκλησή μας, σας υπενθυμίζουμε ότι, προκειμένου να διασφαλισθούν η ασφάλεια όλων, η καλή λειτουργία και η επικαιροποίηση των αρχείων, πριν από οποιαδήποτε παρέμβαση θα πρέπει να ζητείται η άδεια από την Γ.Δ.Τ.Υ.Π.Δ.»

Περισσότερα νέα που αφορορούν τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών στην κατηγορία του Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr