22ο Επιστημονικό Συνέδριο, Φοιτητών Ιατρικής, 13-15 Μαΐου Ξεκίνησε το 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής (13-15 Μαΐου)

Ξεκίνησε το 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής (13-15 Μαΐου)

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.) σας προσκαλεί στο 22ο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.) και 10ο Διεθνές Forum Φοιτητών Ιατρικής και Νέων Ιατρών Ελλάδας, που θα λάβει χώρα στις 13 - 15 Μαΐου 2016 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το ετήσιο Επιστημονικό Συνέδριο Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας (Ε.Σ.Φ.Ι.Ε.) αποτελεί τη σπουδαιότερη επιστημονική εκδήλωση της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε.. Συμμετέχουν σε αυτό φοιτητές από όλες τις Ιατρικές Σχολές της Ελλάδας, από Ιατρικές Σχολές του εξωτερικού, από μη ιατρικά αλλά παρεμφερή τμήματα, καθώς και νέοι Ιατροί και Καθηγητές από όλη την επικράτεια και επιστήμονες του εξωτερικού. Λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο σε μια από τις επτά πόλεις όπου υπάρχει ιατρική σχολή και συνήθως διαρκεί 3 ημέρες. Οι φοιτητές και νέοι ιατροί μπορούν να συμμετέχουν σε αυτό είτε ενεργά με συμμετοχή σε στρογγυλές τράπεζες, ελεύθερες ανακοινώσεις, workshops, κλινικά φροντιστήρια καθώς και στην Ολυμπιάδα Ιατρικών Γνώσεων (σε ένα διαγωνισμό ιατρικών γνώσεων ανάμεσα στους φοιτητές Ιατρικής με έπαθλο) είτε με απλή παρακολούθηση του επιστημονικού προγράμματος.


Αποτελεί το μοναδικό φοιτητικό συνέδριο που έχει την ίδια ισχύ και κύρος με τα υπόλοιπα επιστημονικά συνέδρια της χώρας. Με την συμμετοχή τους οι φοιτητές κερδίζουν εμπειρία από την εκπόνηση και παρουσίαση των εργασιών τους, γνώσεις από την παρακολούθηση ομιλιών συμφοιτητών τους και προσκεκλημένων ειδικών επιστημόνων, καθώς και την ανάπτυξη ειδικών ιατρικών δεξιοτήτων που μπορούν να παρουσιαστούν στα workshops του συνεδρίου. Η φετινή συμμετοχή του Παραρτήματος Αθηνών περιλαμβάνει και την εκπόνηση εργασιών στο πλαίσιο 23 στρογγυλών τραπεζών με συγκεκριμένη θεματολογία, αποτελούμενες από 5 φοιτητές ανά τράπεζα και από έναν υπεύθυνο Καθηγητή. Για δική σας περαιτέρω ενημέρωση, σας επισυνάπτουμε τις στρογγυλές τράπεζες του Παραρτήματος Αθηνών και τους υπεύθυνους Καθηγητές και Ιατρούς που έχουν αναλάβει την οργάνωση και την εποπτεία των εργασιών κάθε τράπεζας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το 22ο Ε.Σ.Φ.Ι.Ε. μπορείτε να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα εδώ: http://www.22esfie.gr/el-gr/

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr