Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος φοιτητής ιατρικής  - Θλίψη για τον Νίκο Κων. Καραπάνο

Νεκρός σε τροχαίο 22χρονος φοιτητής ιατρικής  - Θλίψη για τον Νίκο Κων. Καραπάνο

Ενας νεκρός και ένας σοβαρά τραυματίας ήταν ο απολογισμός της σφορδρής  σύγκρουσης δύο ΙΧ στις 6.20 το πρωϊ του Σαββάτου στην παραλιακή οδό της Ηρώων Πολυτεχνείου και συγκεκριμένα στη διασταύρωση της Ηρώων Πολυτεχνείου με την Αμερικής.

Νεκρός είναι ο Νικόλαος Καραπάνος του Κωνσταντίνου, 22 χρόνων από την Πάτρα, φοιτητής ιατρικής. Στο ίδιο τροχαίο τραυματίστηκε ελαφρά ο συνεπιβάτης του, επίσης φοιτητής στην ιατρική, όπως επίσης ο οδηγός του άλλου ΙΧ.


Ο νεαρός οδηγός έχασε, από άγνωστη αιτία, τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και έπεσε με ταχύτητα πάνω σε άλλο ΙΧ που ερχόταν από την αντίθεση κατεύθυνση.

Σύμφωνα με το tempo24, η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή ώστε οι επιβαίνοντες εγκλωβίστηκαν και απαιτήθηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής.

Από τα συντρίμμια του ενός ΙΧ ανασύρθηκε νεκρός ο νεαρός οδηγός.

Το σημείο που εσημειώθηκε  το τροχαίο γέμισε από συντρίμμια από τα δυο Ι.Χ., η κυκλοφορία διεκόπη για αρκετή ώρα μέχρι η Αστυνομία και οι Πυροσβέστες να απομακρύνουν από το δρόμο από τα τρακαρισμένα οχήματα.

Η Πρυτανεία του Πανεπιστημίου Πατρών για την απώλεια του φοιτητή Νικολάου Καραπάνου εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

"Η είδηση του αδόκητου χαμού του πεμπτοετή φοιτητή του Τμήματος Ιατρικής του Πανεπιστημίου μαςΝικολάου Καραπάνου, που τόσο πρόωρα και αιφνίδια έφυγε από κοντά μας σήμερα το πρωί, συνεπείᾳ τροχαίου ατυχήματος, προκάλεσε τεράστια θλίψη στην ακαδημαϊκή κοινότητα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Ο Νίκος δεν κατάφερε να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του, που ήταν συνυφασμένα με τη βοήθεια και τη γιατρειά των συνανθρώπων του.

Εκφράζουμε τη βαθειά μας λύπη και τη συμπαράστασή μας στην οικογένεια του Νίκου και τους ευχόμαστε όσο κουράγιο μπορούν να διαθέτουν για να αντιμετωπίσουν αυτή την τραγική απώλεια".

Η ΠΡΥΤΑΝΙΣ

ΒΕΝΕΤΣΑΝΑ Ε. ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

Είσαι Φοιτητής στο Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στην σελίδα «Ενημέρωση φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών» για να είσαι πάντα ενημερωμένος για όλα τα φοιτητικά νέα του Πανεπιστημίου!

Περισσότερα φοιτητικά νέα ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr