Βενετσάνα, Κυριαζοπούλου, εξελέγη, Πρύτανις, Πανεπιστημίου, Πατρών, 25/9, εκλογές, ψήφοι,2015,2016 Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου εξελέγη εκ νέου Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών

Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου εξελέγη εκ νέου Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών (25/9)

Η Καθηγήτρια Βενετσάνα Κυριαζοπούλου, εξελέγη σήμερα, Παρασκευή 25/09/2015 Πρύτανις του Πανεπιστημίου Πατρών, με 343 ψήφους (ποσοστό 52,9%), έναντι 285 ψήφων (ποσοστό 43,9%) που έλαβε ο Καθηγητής Βασίλειος Αναστασόπουλος.

Είσαι φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών; Κάνε LIKE στο Ενημέρωση Φοιτητών Πανεπιστημίου Πατρών για να είσαι πάντα ενημερωμένος!


Η Βενετσάνα Κυριαζοπούλου εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Αγαπητές και Αγαπητοί Συνάδελφοι,

Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία των Πρυτανικών εκλογών μέσα σε ένα άψογο κλίμα ακαδημαϊκότητας και δημοκρατίας. Ευχαριστώ τον Καθηγητή κ. Βασίλειο Αναστασόπουλο και τον Καθηγητή κ. Κωνσταντίνο Ραβάνη για τον πολιτισμένο εκλογικό αγώνα που δώσαμε.

Επίσης, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής κ.κ.  Αναστάσιο Μπούντη Καθηγητή, Ξενοφώντα Βερύκιο Καθηγητή, και  Διονύσιο Δραΐνα Καθηγητή,  όπως επίσης και την ομάδα τεχνικής υποστήριξης, Καθηγητές κ.κ. Γ. Αλεξίου, Ο. Κουφοπαύλου και Β. Μεγαλοοικονόμου.

Ευχαριστώ για την άψογη τεχνική υποστήριξη της διαδικασίας της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, το Τμήμα Δικτύων και ιδιαίτερα τους κ.κ. Παπαμιχαήλ, Γιαννόπουλο, Λεκατσά , Αντωνόπουλο, Γιαννακόπουλο, Κασόλα, Μωραΐτη.

Αγαπητά μέλη της Πανεπιστημιακής κοινότητας,

Αύριο όλοι  μαζί, συνεχίζουμε να δουλεύουμε για το καλό και την προκοπή του Πανεπιστημίου μας. Δεν περισσεύει κανείς!

Από καρδιάς σας ευχαριστώ όλους.

Βενετσάνα Ε. Κυριαζοπούλου

Καθηγήτρια

Περισσότερα νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΕΚΛΟΓΗΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΨΗΦΩΝ ΤΗΣ 25ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2015

Πρακτικό Εκλογής Πρύτανη, Πρακτικό Καταμέτρησης Ψήφων και Αποτελεσμάτων Ηλεκτρονικής Ψηφοφορίας ΖΕΥΣ για τις επαναληπτικές Πρυτανικές Εκλογές της 25ης Σεπτεμβρίου 2015, σύμφωνα με τα οποία διαπιστώνεται η εκλογή της κας. Βενετσάνας Κυριαζοπούλου στη θέση της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr