Πάτρα, φοιτητές, εξεταστική,patra Ξεκίνησαν να επιστρέφουν στην Πάτρα οι φοιτητές - Προετοιμασία για την εξεταστική

Ξεκίνησαν να επιστρέφουν στην Πάτρα οι φοιτητές - Προετοιμασία για την εξεταστική

Η πόλη παίρνει και πάλι ζωή...

Μαζί με τους Πατρινούς (όσοι τέλος πάντων είχαν φύγει) που επέστρεψαν από τις διακοπές τους, στην Πάτρα, επέστρεψαν και οι φοιτητές, δίνοντας μία ζωή στο κέντρο της πόλης και στα στέκια που συχνάζουν. 


Αυτό τουλάχιστον φαίνεται από την κίνηση που παρατηρήθηκε από την πρώτη μέρα της εβδομάδας στους κεντρικούς δρόμους της Πάτρας, αλλά και στις καφετέριες που γέμισαν από νεαρούς και νεαρές, όπως γράφει το patrasevents.

Κόσμος, εξάλλου, υπάρχει και στις στάσεις του αστικού ΚΤΕΛ και ειδικότερα στα δρομολόγια που πηγαίνουν στο Πανεπιστήμιο ή σε περιοχές κοντά στο ΑΤΕΙ, ενώ παράλληλα τις νύχτες ξεκίνησε να γεμίζει και πάλι η Ηφαίστου, ο κατεξοχήν πεζόδρομος - στέκι των φοιτητών. 

Οι πρώτοι φοιτητές επέστρεψαν έτσι από τις διακοπές τους, μαυρισμένοι και ανανεωμένοι, έτσι ώστε να μπουν γρήγορα στο κλίμα της φοιτητικής τους ζωής.

Όπως και να έχει η επιστροφή τους δίνει ένα διαφορετικό κλίμα και μία τονωτική ένεση στην αγορά της Πάτρας, καθώς στο διάστημα της απουσίας τους η πόλη αν μη τι άλλο έμοιαζε διαφορετική. 

Πάντως, το κύμα της επιστροφής των φοιτητών θα ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες μέρες, ενώ θα κορυφωθεί με τον ερχομό των πρωτοετών, από την ερχόμενη εβδομάδα, μετά τις ανακοινώσεις των βάσεων των πανελληνίων εξετάσεων.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr