Φοιτητικές εκλογές 2015 - Πανεπιστημίου και της Πάτρας Φοιτητικές εκλογές 2015 - ΠΑΤΡΑ: Αυξημένη η προσέλευση φοιτητών [ΦΩΤΟ -ΒΙΝΤΕΟ]

Φοιτητικές εκλογές 2015 - Πανεπιστημίου και της Πάτρας

Ομαλά και χωρίς ελλείψεις και παρατράγουδα εξελίσσονται μέχρι και αυτή την ώρα οι φοιτητικές εκλογές και στην Πάτρα, στο συγκρότημα του πρώην Πολυκλαδικού, στην οδό Κανακάρη. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών προσέρχονται από το πρωί στις κάλπες, ενώ και ο καιρός βοηθά στην καλή ψυχολογία και στην προσέλευση που απο το πρωί εκτιμάται ικανοποιητική. Οι κάλπες άνοιξαν γύρω στις 08.15.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Που μπορούν οι φοιτητές να δουν τα αποτελέσματα των Φοιτητικών εκλογών 2015 - ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ


Στο βίντεο, εκπρόσωπος παράταξης μας μεταφέρει το μέχρι στιγμής κλίμα και τα άλλα δεδομένα των φοιτητικών εκλογών στην Πάτρα.

  

Μέχρι ώρας δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένταση μεταξύ των φοιτητικών παρατάξεων και όλα κυλούν ομαλά. Η κάθε παράταξη έχει κρεμάσει -ως είθισται- το πανό της απο τα κάγκελα του χώρου όπου διεξάγονται οι εκλογές.

Τα αποτελέσματα σύμφωνα και με τους επικεφαλής των φοιτητικών παρατάξεων αναμένονται σήμερα το βράδυ.

Στις φοιτητικές εκλογές της Πάτρας και για τα ΑΕΙ συμμετέχουν 5 παρατάξεις με τα αντίστοιχα ψηφοδέλτια. Στο συγκρότητα του πρώην Πολυκλαδικού προσέρχονται φοιτητές απο 21 σχολές της των ΑΕΙ της Πάτρας.

Σε οτι αφορά τα ΤΕΙ και στο ΣΤΕΦ κατεβαίνουν 6 παρατάξεις και εκεί προσέρχονται φοιτητές απο 14 σχολές των ΤΕΙ της πόλης.

Βίντεο και εικόνες από το thebest.gr

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr