Επιπλοκή στην υγεία της 19χρονης φοιτήτριας του Παν. Πατρών που είχε καταρρεύσει μέσα στο Τμήμα

Επιπλοκή στην υγεία της 19χρονης φοιτήτριας του Παν. Πατρών που είχε καταρρεύσει μέσα στο Τμήμα

Η φοιτήτρια είχε καταρρεύσει μέσα στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου Πατρών κατά τη διάρκεια γενικής συνέλευσης του φοιτητικού συλλόγου και αμέσως είχε μεταφερθεί στο ΠΓΝΠ, όπου είχε εισαχθεί διασωληνωμένη στην ΜΕΘ.

Νέα επιπλοκή παρουσιάσε η υγεία της 19χρονης φοιτήτρια που έχει προσβληθεί από μηνιγγίτιδα και νοσηλευόταν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών, οδηγώντας τους γιατρούς στην απόφαση της μεταφοράς της σε νοσοκομείο της Αθήνας.


Η φοιτήτρια που προσβλήθηκε από τον ιό της μηνιγγίτιδας στα τέλη του Φλεβάρη με την κατάσταση της μέχρι χθες να δείχνει σημάδια βελτίωσης, δυστυχώς παρουσίασε επιπλοκές.

Σύμφωνα με πληροφορίες των τοπικών μέσων παρότι η νεαρή φοιτήτρια είχε διαφύγει τον κίνδυνο και είχε μεταφερθεί σε στην παθολογική κλινική του νοσοκομείου Ρίου, τις τελευταίες ημέρες εμφάνισε προβλήματα στα κάτω άκρα , με αποτέλεσμα οι θεράποντες γιατροί να αποφασίσουν την μεταφορά της στο ΚΑΤ, στην Αθήνα.

Διαβάστε ακόμη: Πανεπιστήμιο Πατρών: Έλαβαν χημειοπροφύλαξη 125 φοιτητές από τους 2500 που είχαν ειδοποιηθεί

Τρία κρούσματα μηνιγγίτιδας

  • Στα μέσα Ιανουαρίου 18χρονος φοιτητής είχε διαγνωσθεί με μηνιγγίτιδα. Ο 18χρονος έχει πλέον ξεπεράσει τον κίνδυνο.
  • Στα τέλη Φεβρουαρίου είχε διαγνωσθεί με μηνιγγίτιδα μια 20χρονη φοιτήτρια, η οποία εξακολουθεί να νοσηλεύεται.
  • Τελευταίο κρούσμα εντοπίστηκε τον Μάρτιο, 20χρονος φοιτητής του Τμήματος Mηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου που εδρεύει στην Πάτρα, παραμένει διασωληνωμένος σε εντατική νοσοκομείου με μηνιγγίτιδα. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr