Οι φοιτητές στη Πάτρα «φωνάζουν» για τη συμπεριφορά των υπαλλήλων στο Αστικό ΚΤΕΛ

Καταγγελία που μιλάει για "απαράδεκτη συμπεριφορά οδηγού".

Πολλά είναι τα παράπονα από τους φοιτητές και την νεολαία της Πάτρας για την συμπεριφορά ορισμένων ανθρώπων του Αστικού ΚΤΕΛ.

Διαβάστε τι καταγγέλλει ένας φοιτητής του Πανεπιστημίου Πατρών που χρησιμοποιεί σχεδόν καθημερινά το Αστικό ΚΤΕΛ, μιλώντας για ανεπίτρεπτη συμπεριφορά οδηγού.  


Αν είσαι Φοιτητής Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ και θέλεις να ενημερώνεσαι άμεσα για τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ νέα που σε αφορούν ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

«Είμαι φοιτητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και καθημερινά χρησιμοποιώ τη γραμμή 6 του Αστικού ΚΤΕΛ για τη μεταφορά μου. Οι κύριοι της συγκεκριμένης επιχείρησης έχουν ξεπεράσει κάποια όρια.

Εκτός από το γεγονός ότι σχίζουν τα εισιτήρια μας και δεν τα χτυπούν στο συγκεκριμένο μηχάνημα (πράγμα προφανώς παράνομο) συμπεριφέρονται στους επιβάτες με τρόπο αλαζονικό.

Συγκεκριμένα σήμερα το πρωί επιβιβάστηκα στο κέντρο και μια στάση αργότερα για προσωπικό μου λόγο έπρεπε να κατέβω. Ο οδηγός όταν πάτησα το κουμπί της πίσω πόρτας με αγνόησε επιδεικτικά και προχώρησε.

Αφού του φώναξα να μου ανοίξει δεν το έκανε και πήγα μπροστά, του ζήτησα ευγενικά να με αφήσει, δεν αντέδρασε και συνέχισε την πορεία του. Στη συνέχεια αφού επέμεινα μου είπε επιδεικτικά πως αν ήθελα να κατέβω να μην έπαιρνα αυτό το αστικό και με κατέβασε τελικά στην περιοχή της Αγίας Σοφίας.

Ο συγκεκριμένος οδηγός έχει μόνιμα αγενή συμπεριφορά προς όλους τους επιβάτες και οδηγεί επικίνδυνα. Σίγουρα σε κάθε δουλειά υπάρχουν καλοί και κακοί επαγγελματίες αλλά πιστεύω ότι η διεύθυνση του Αστικού ΚΤΕΛ και ο πρόεδρος οφείλουν να κάνουν κάτι για αυτό».

Σχολιάστε το άρθρο αν έχετε αντιμετωπίσει παρόμοια περιστατικά!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr