Προσοχή φοιτητές! Επιδειξίας κάνει την εμφάνισή του στην Πανεπιστημιούπολη! / Ανησυχία φοιτητριών

Προσοχή φοιτητές! Επιδειξίας κάνει την εμφάνισή του στην Πανεπιστημιούπολη! / Ανησυχία φοιτητριών

Αίσθηση προκαλεί η ανακοίνωση του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών προς τους φοιτητές, μέσω της οποίας χρειάζεται η προσοχή τους κατά την κυκλοφορία στους χώρους του τις βραδινές ώρες. Η ανακοίνωση του Τμήματος έρχεται μετά την εμφάνιση επιδειξία στην Πανεπιστημιούπολη. Τι κατάγγειλε φοιτήτρια "θύμα" του επιδειξία.

Συγκεκριμένα αναφέρει το Τμήμα: "Παρακαλούνται όλοι οι φοιτητές, μετά τη δύση του ηλίου, να μην κυκλοφορούν στους χώρους της Πανεπιστημιούπολης (προς και από το Τμήμα Βιολογίας) μόνοι τους. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με τους φύλακες του Πανεπιστημίου στο τηλ. 11771".


Μάλιστα το συγκεκριμένο κείμενο το οποίο έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Τμήματος έχει τίτλο "Σημαντική ανακοίνωση προς τους φοιτητές".

Σύμφωνα με τον πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα, υπάρχουν καταγγελίες πως το τελευταίο διάστημα έχει κάνει σε συγκεκριμένο σημείο την εμφάνισή του άνδρας επιδειξίας ενώ η αστυνομία έχει ενημερωθεί.

Σχετική καταγγελία φοιτήτριας

Πριν από τρεις εβδομάδες, μια φοιτήτρια είχε καταγγείλει ότι έπεσε «θύμα» του επιδειξία, και μάλιστα δύο φορές, λέγοντας: «Σήμερα, καθώς και πριν λίγους μήνες, λίγο πιο πάνω από την στάση του Παιδαγωγικού και πιο πίσω από το φανάρι, σε κάποια δέντρα είδα έναν τύπο να βγάζει από το εσώρουχό του αυτό που δεν πρέπει να βγάζει. Τότε ήταν πρωί περίπου 10-11 και σήμερα τον είδαμε περίπου στις 3 το μεσημέρι, ακριβώς στο ίδιο σημείο. Μάλιστα σήμερα είχε πολύ κόσμο, πολλά αυτοκίνητα, λεωφορεία και δεν δίστασε».

Η φοιτήτρια συνέχισε: «Είχα ειδοποιήσει τους φύλακες τότε και θα ειδοποιήσουμε ξανά για το σημερινό περιστατικό. Δεν έχω να σας δώσω κάποια συγκεκριμένη περιγραφή γιατί κι εγώ απομακρύνθηκα ανήσυχη και τις δύο φορές. Όμως έχετε το στο μυαλό σας. Να προσέχετε και να είστε όλες ασφαλείς».

Να σημειωθεί πως και το περασμένο καλοκαίρι είχαν γίνει παρόμοιες αναφορές για επιδειξίες στον χώρο του Πανεπιστημίου και σε διαφορετικές περιοχές της Πάτρας. 

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr