20χρονη μητέρα-φοιτήτρια: "Δεν θέλω να ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου"

20χρονη μητέρα-φοιτήτρια Παν/μίου Πατρών: "Δεν θέλω να ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου"

Εξεταστική Φοιτητών: Απεγνωσμένη νεαρή μητέρα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο Πατρών στέλνει μέσω του «Φοιτητικά Νέα» ανοιχτή επιστολή προς την Υπουργό Παιδείας, ζητώντας από την κα Νίκη Κεραμέως, να ξανασκεφτεί και αν είναι δυνατόν να αλλάξει την απόφαση που έχει ανακοινώσει, ως προς την δια ζώσης εξεταστική, έτσι ώστε να μην αναγκαστεί να βάλει σε κίνδυνο το παιδί της. 

Η ίδια η φοιτήτρια περιγράφει μέσω του «Φοιτητικά Νέα»: «Είμαι μια 20χρονη μανούλα και βρίσκομαι στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου Πατρών, έχω περάσει πάρα πολλά και έχω ρισκάρει άλλα τόσα για να φτάσω εδώ που είμαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου και της οικογένειας μου για την εξεταστική που έρχεται».


Τονίζει ότι τόσο καιρό προσέχει υπερβολικά να μην κολλήσει όπως όλοι μας, λέει ότι έχουμε στερηθεί πολλά αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να μην νοσήσουμε, και όπως η ίδια επισημαίνει στην επιστολή της «το να μας στέλνετε όμως για εξετάσεις με τόσα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά είναι αυτοκτονία».

Καταλήγει γράφοντας: «Σας παρακαλώ να το ξανά σκεφτείτε και αν είναι δυνατόν να αλλάξετε την απόφαση σας, βάζετε σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ενώ έχετε την δυνατότητα να μας προστατέψετε. Στο κάτω κάτω τι να το κάνουμε το πτυχίο αν δεν έχουμε του ανθρώπους μας;».

Ολόκληρη η Επιστολή στα «Φοιτητικά Νέα»:

Επιστολή φοιτήτριας του Πανεπιστημίου Πατρών

«Αξιότιμη κυρία Κεραμέως,

Όπως όλοι οι υπόλοιποι φοιτητές θέλω και εγώ με την σειρά μου να εκφράσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με την απόφαση σας.

Είμαι η Ελισάβετ, μια 20χρονη μανούλα και βρίσκομαι στο 3ο έτος του Πανεπιστημίου Πατρών, έχω περάσει πάρα πολλά και έχω ρισκάρει άλλα τόσα για να φτάσω εδώ που είμαι αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ρισκάρω την υγεία του παιδιού μου και της οικογένειας μου για την εξεταστική που έρχεται.

Τόσο καιρό προσέχω υπερβολικά να μην κολλήσω όπως όλοι μας, έχουμε στερηθεί πολλά αυτά τα χρόνια μόνο και μόνο για να μην νοσήσουμε, το να μας στέλνετε όμως για εξετάσεις με τόσα χιλιάδες κρούσματα καθημερινά είναι ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ!

Δεν μπορώ να βλέπω να "φεύγουν" άλλοι άνθρωποι, δεν μπορώ να χάσω άλλους ανθρώπους από αυτό τον ιό... Και σίγουρα δεν θα γίνω εγώ η αιτία που θα κολλήσουν.

Σας παρακαλώ να το ξανά σκεφτείτε και αν είναι δυνατόν να αλλάξετε την απόφαση σας, βάζετε σε κίνδυνο την υγεία μας και την υγεία των δικών μας ενώ έχετε την δυνατότητα να μας προστατέψετε.

Στο κάτω κάτω τι να το κάνουμε το πτυχίο αν δεν έχουμε τους ανθρώπους μας;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!»

Ελισάβετ Κ., αναγνώστρια του «Φοιτητικά Νέα»

Κεραμέως: Η εξεταστική των φοιτητών στα Πανεπιστήμια θα γίνει κανονικά!

Ανοίγουν τα Πανεπιστήμια - Δια ζώσης τα μαθήματα των φοιτητών!

*τις επιστολές σας μπορείτε να τις στέλνετε στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr