Covid-19: Webinar Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Webinar Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Εδώ και αρκετούς μήνες η χώρα μας, αλλά και ολόκληρος ο πλανήτης, βιώνει μια πρωτοφανή υγιειονομική κρίση. Η καθημερινότητα όλων έχει μεταβληθεί ραγδαία με την έναρξη της πανδημίας. Στο πλαίσιο της ενημέρωσης των φοιτητών σχετικά με το νέο κορωνοϊό Sars- CoV2 θεωρούμε αναγκαία τη συνεισφορά του Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών με την διοργάνωση ενός δεύτερου Webinar, το οποίο θα προβληθεί με τη χρήση της πλατφόρμας στο YouTube Live Streaming.

Ως ομιλητές στην εκδήλωση έχουν επιλεχθεί κάποια από τα αρμόδια Μέλη ΔΕΠ του Τμήματος μας ανάλογα με τον επιστημονικό τους κλάδο αλλά και ένας διακεκριμένος καθηγητής από το εξωτερικό.


Το Webinar θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 6:00 μ.μ. με τίτλο:

«Σύγχρονη Οπτική της Covid-19»

Σε αυτό θα συμμετέχουν:

  • Ακινόσογλου Καρολίνα, Επίκουρος Καθηγήτρια Γενικής Παθολογίας– Λοιμωξιολογίας Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
  • Βανταράκης Απόστολος, Καθηγητής Υγιεινής και Επιδημιολογίας Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
  • Μέγας Παναγιώτης, Καθηγητής Ορθοπαιδικής και Τραυματιολογίας-Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής ΠΓΝΠ-Πρόεδρος Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών
  • Παναγιωτακόπουλος Γεώργιος, Επίκουρος Καθηγητής Κλινικής Φαρμακολογίας Τμήματος Ιατρικής Πανεπιστημίου Πατρών και Αντιπρόεδρος Ελληνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ)
  • Στασινάκης Σαράντος, Ψυχίατρος στη Ψυχιατρική κλινική της Νότιας Στοκχόλμης και Υπεύθυνος σεμιναρίων ψυχιατρικής την νομαρχίας Στοκχόλμης Karolinska Institutet και Πρόεδρος της Σουηδικής Εταιρείας Γηροψυχιατρικής

Το Webinar θα προβάλλεται Live στο YouTube καθώς επίσης διατίθεται φόρμα υποβολής ερωτήσεων, τις οποίες θα απαντήσουν οι καθηγητές-ομιλητές στο τέλος του ηλεκτρονικού σεμιναρίου.

Η σελίδα της διοργάνωσης στην πλατφόρμα Facebook βρίσκεται στον παρακάτω υπερσύνδεσμο(link): https://www.facebook.com/events/292006262250501.

Έχει δημιουργηθεί και ένα ξεχωριστό Google Form στο οποίο οι συμμετέχοντας μπορούν από σήμερα έως και τη λήξη του Webinar να υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους: https://forms.gle/iKcerQvqf5W6UyDm8

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής Μπαμίδης Δημήτριος,
Αντιπρόεδρος Συλλόγου Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών

Αναλυτικό πρόγραμμα του Webinar

Απόφαση του Συλλόγου 

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr