Πανεπιστήμιο Πατρών: Οι τελευταίες εξελίξεις της πανεπιστημιούπολης

Πανεπιστήμιο Πατρών: Οι τελευταίες εξελίξεις της πανεπιστημιούπολης 

  • Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΡΥΤΑΝΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ, ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ

Συναντήσεις στο πλαίσιο της εξωστρέφειας και του διαλόγου που έχει θέσει η Πρυτανική Αρχή ως θεμελιώδη άξονα της δημοκρατικής λειτουργίας του Ιδρύματος, πραγματοποίησε και αυτή την εβδομάδα ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας.


Ειδικότερα διαδοχικές συναντήσεις, επισκέψεις και συνεργασίες πραγματοποίησε  ο Πρύτανης, με Βουλευτές, Δημάρχους, Φορείς και μέλη ΔΕΠ, τους οποίους ενημέρωσε για τα μείζονα προβλήματα του Πανεπιστημίου Πατρών των οποίων η επίλυση ακόμη  εκκρεμεί. Επ’ αυτών αντηλλάγησαν απόψεις και παράλληλα συζητήθηκαν αμφίπλευρα θέματα και πιθανές συνεργασίες και συνέργειες με το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Παύλος Μαρινάκης επισκέφθηκε τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Χρήστο Μπούρα στις 23 τρέχοντος μηνός, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ΟΝΝΕΔ «Ο λόγος σε όλους: Προτάσεις για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση». Ο Πρύτανης, ενημέρωσε τον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ για τα ζωτικής σημασίας  αιτήματα του Πανεπιστημίου Πατρών προς το Υπ. Παιδείας, αφορώντα στην αναγκαιότητα της  άμεσης αύξησης νέων θέσεων μελών ΔΕΠ και  της χρηματοδότησης του Ιδρύματος.

Εθιμοτυπική επίσκεψη επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας Πρυτανικής Αρχής πραγματοποίησε ο Βουλευτής Νομού Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός στις 27/10/20. Στο πλαίσιο  της συνάντησης ενημερώθηκε από τον Πρύτανη για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Πανεπιστήμιο Πατρών αλλά και το Περιφερειακό Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Πατρών. Από την πλευρά του ο βουλευτής Ν. Κρητικός υποσχέθηκε ότι θα είναι αρωγός, στηρίζοντας τις προσπάθειες επίλυσης των προβλημάτων.

Τον Πρύτανη Καθηγητή Χρήστο Μπούρα επισκέφθηκαν, ο Βουλευτής Ηλείας και ο Δήμαρχος Ήλιδας κ.κ. Ανδρέας Νικολακόπουλος, και Ιωάννης Λυμπέρης. Αντικείμενο της συζήτησης η επίλυση των προβλημάτων που έχουν προκύψει στα Τμήματα που εδρεύουν στη περιοχή τους, με αποτέλεσμα τη δυσλειτουργία των συγκεκριμένων Τμημάτων. Εν συνεχεία το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε ο Βουλευτής κ. Νίκος Καραθανασόπουλος, ο οποίος συζήτησε με τις Πρυτανικές Αρχές σειρά θεμάτων που απασχολούν το Πανεπιστήμιο, όπως η  υποστελέχωση, η μείωση του προϋπολογισμού και η φοιτητική μέριμνα.

Επίσκεψη στα Τμήματα του Πανεπιστημίου Πατρών που λειτουργούν στις πόλεις Μεσολόγγι και Αγρίνιο, πραγματοποίησε σήμερα ο Πρύτανης Χρήστος Μπούρας. Κατά τη διάρκεια των επισκέψεων πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις και τηλεδιασκέψεις με διδάσκοντες, εργαζόμενους, φοιτητές και τοπικούς παράγοντες σε μία προσπάθεια εμπεριστατωμένης  ενημέρωσης από την πλευρά του Πρυτάνεως για τα προβλήματα του Πανεπιστημίου Πατρών και ανταλλαγής απόψεων για την κατάσταση και τις ανάγκες των εν λόγω Τμημάτων.

Τέλος, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγητής Χρήστος Μπούρας και ο Αντιπρύτανης Έρευνας και Ανάπτυξης Π. Δημόπουλος συμμετείχαν στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΣΕΒ Ελλάδας. Τα θέματα της συζήτησης αφορούσαν την ενδυνάμωση της συνεργασίας των δύο μερών.

ΚΡΟΥΣΜΑΤΑ COVID 19 ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ

Στο Πανεπιστήμιο Πατρών λειτουργεί  Επιτροπή COVID19,  η οποία έχει σχεδιάσει και υλοποιεί υγειονομικό πρωτόκολλο.

Μέχρι σήμερα έχουν νοσήσει 24 άτομα εκ των οποίων 19 φοιτητές/τριες, 1 μέλος ΔΕΠ, 3 εργαζόμενοι και 1 εξωτερικός συνεργάτης (εργολάβος).

Επιπλέον έγινε ιχνηλάτηση σε όλες τις περιπτώσεις επιβεβαιωμένου κρούσματος και δόθηκαν οδηγίες για καραντίνα  ή τεστ όπου κρίθηκε απαραίτητο σύμφωνα με τα πρωτόκολλα.

Έχει γίνει απολύμανση σε 12 περιπτώσεις σε χώρους του Πανεπιστημίου (περίπου 25 γραφεία, 5 αίθουσες/αμφιθέατρα διδασκαλίας και 12 εργαστήρια/εργαστηριακοί χώροι).

Με χρήματα από τον ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών (ιδίους πόρους του Πανεπιστημίου) έχουν μοιρασθεί 25.522 μάσκες επαναχρησιμοποιούμενες και 3.848 απολυμαντικά 0.5lt.

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική για όλους (διδάσκοντες, φοιτητές, εργαζόμενους, συνεργεία, εργολάβους, επισκέπτες κ.λ.π).

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επιθυμεί να κάνει γνωστό ότι, η φοιτητική εστία Κούκος στο Κουκούλι ανήκει στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Όλες οι ενέργειες που γίνονται εκεί σε συνέχεια των κρουσμάτων, γίνονται από τον ΕΟΔΥ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.

Μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις οδηγίες της Επιτροπής COVID19 στο σύνδεσμο: http://www.upatras.gr/el/node/9462

Η υγεία όλων μας αποτελεί προτεραιότητα.

ΜΗΝΥΣΗ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΓΙΑ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΚΛΟΠΕΣ ΣΕ ΚΑΛΩΔΙΑ ΓΙΑ ΟΔΟΦΩΤΙΣΜΟ

Σε συνέχεια των κλοπών σε καλώδια για οδοφωτισμό που πραγματοποιήθηκαν το τελευταίο διάστημα στους χώρους του Ιδρύματος, το Πανεπιστήμιο Πατρών προχώρησε σε μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ (ALUMNI) ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Ο ιστότοπος αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών στοχεύει στην διατήρηση στενών σχέσεων μεταξύ του Ιδρύματος και όσων ολοκληρώνουν τις σπουδές τους. Στον ιστότοπο οι απόφοιτοι μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα του Πανεπιστημίου, μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών, θέσεις εργασίας, καθώς και για διακρίσεις – βραβεύσεις αποφοίτων του Ιδρύματος.

Επιπλέον, με το κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων του Πανεπιστημίου Πατρών που λειτουργεί στον ίδιο ιστότοπο, οι απόφοιτοι μπορούν να δικτυωθούν μεταξύ τους, να αναρτήσουν το βιογραφικό τους και να διευρύνουν τις επαγγελματικές τους ευκαιρίες. Με αυτό τον τρόπο οι απόφοιτοι θα μπορούν να  συνεισφέρουν, είτε συμβουλευτικά, είτε δείχνοντας το δικό τους παράδειγμα, δημιουργώντας όραμα και έμπνευση στους φοιτητές, είτε προσφέροντας οι ίδιοι, μέσω της εξέλιξής τους, νέες θέσεις εργασίας στους νεότερους.

Κατά την πρώτη εγγραφή (login) στο κοινωνικό δίκτυο αποφοίτων δημιουργείται αυτόματα μία ιστοσελίδα με το προφίλ του χρήστη, το οποίο ο ίδιος μπορεί να διατηρεί και να ενημερώνει. Πρόσβαση στο δίκτυο αποφοίτων μπορούν να έχουν όλοι οι απόφοιτοι (προπτυχιακών, μεταπτυχιακών, διδακτορικών) χρησιμοποιώντας τον ιδρυματικό τους λογαριασμό (UPnetID) που είχαν ως φοιτητές. Πλέον, η υπηρεσία του κοινωνικού δικτύου όπως και η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail) που είχαν ως φοιτητές δεν διακόπτεται και μπορούν να χρησιμοποιούν το δίκτυο αποφοίτων και το email τους για πάντα!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον επικαιροποιημένο ιστότοπο αποφοίτων στη διεύθυνση: https://alumni.upatras.gr/.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ

Ολοκληρώθηκε το δεύτερο πρόγραμμα για την επιμόρφωση του διδακτικού προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών από το Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ). Το πρόγραμμα αφορούσε στην επιμόρφωση των νεοδιορισθέντων μελών ΔΕΠ, είχε διάρκεια 40 διδακτικές ώρες και υλοποιήθηκε με σύστημα σύγχρονης και ασύγχρονης εκπαίδευσης. Εισηγητής του προγράμματος ήταν ο κ. Θανάσης Καραλής, καθηγητής Διά Βίου Μάθησης και Εκπαίδευσης Ενηλίκων και Συντονιστής του ΓΡΑΔΙΜ. Στο πρόγραμμα δόθηκε έμφαση στις μεθόδους και τεχνικές εκπαίδευσης των φοιτητών, στην ηλεκτρονική μάθηση και στη σύνδεση της διδασκαλίας με το σύστημα ποιότητας του Πανεπιστημίου Πατρών.

Το Γραφείο Υποστήριξης Διδασκαλίας και Μάθησης (ΓΡΑΔΙΜ) του Πανεπιστημίου Πατρών ιδρύθηκε το 2016 και εντάχθηκε με ΦΕΚ πριν από ένα χρόνο στο οργανόγραμμα του ιδρύματος. Το ΓΡΑΔΙΜ έχει υπογράψει μνημόνιο συνεργασίας με την αντίστοιχη δομή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, με το οποίο ήδη υπάρχει συνεργασία και από κοινού διεξαγωγή εκπαιδευτικών και ερευνητικών δραστηριοτήτων. Στις προσεχείς δράσεις του ΓΡΑΔΙΜ περιλαμβάνεται η υλοποίηση νέων προγραμμάτων και η ανάπτυξη εκπαιδευτικού υλικού για την υποστήριξη του έργου του διδακτικού προσωπικού.

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ – ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΧΑΡΤΙΟΥ

Υπενθυμίζεται ότι στο Εκτυπωτικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών είναι εγκατεστημένος καταστροφέας εγγράφων βαρέως τύπου που μπορεί να χρησιμοποιηθεί από κάθε ενδιαφερόμενο για την καταστροφή εγγράφων. Το παραπάνω μηχάνημα μπορεί να χρησιμοποιείται και για την καταστροφή των γραπτών των εξετάσεων που περιέχουν εκφωνήσεις και απαντήσεις θεμάτων. Εξυπακούεται ότι η καταστροφή θα γίνεται στο χρόνο που προβλέπεται από τον Εσωτερικό Κανονισμό. Η διαδικασία καταστροφής των εγγράφων κλπ. θα γίνεται παρουσία κάθε ενδιαφερόμενου μετά από συνεννόηση με το Εκτυπωτικό Κέντρο.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΩΝ FAX

Δεδομένου του Κώδικα Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Άρθρο 98 http://www.opengov.gr/digitalandbrief/?p=1845,  οι Πρυτανικές αρχές προχωρούν στην υλοποίηση του, με τη διακοπή των Συνδέσεων Fax. Oι τηλεφωνικές συνδέσεις οι οποίες λειτουργούν για υπηρεσίες FAX θα διακοπούν εντός του επόμενου μήνα.

ΝΕΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΤΗ ΑΣΥΡΜΑΤΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ maps.upnet.gr

To Upnet προχώρησε σε αναβάθμιση της προβολής του χάρτη παρουσίασης των wifi access points που έχει εγκαταστήσει για πρόσβαση στο δίκτυο eduroam. Ο νέος Χάρτης περιλαμβάνει και τα campus σε Αγρίνιο, Μεσολόγγι και Κουκούλι και θα ενημερώνεται με κάθε νέα εγκατάσταση access point στο δίκτυο eduroam. Το νέο χάρτη θα τον βρείτε στο maps.upnet.gr καθώς και στη σελίδα της υπηρεσίας  wifi https://www.upnet.gr/wifi/

ΙΔΡΥΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ – ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΛΕΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ

Το Τμήμα Δικτύων του Πανεπιστημίου Πατρών παρέχει λογαριασμούς χρήστη Upnet ID σε όλα τα μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας. Ο λογαριασμός αυτός είναι απαραίτητος για τη χρήση όλων των υπηρεσιών τηλεματικής που παρέχει το Upnet καθώς και για τη χρήση των υπηρεσιών συνεργαζόμενων φορέων. Η διαδικασία απόκτησης λογαριασμού Upnet ID περιγράφεται στο σύνδεσμο: https://www.upnet.gr/upnetid/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ CISCO WEBEX ΣΤΑ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση διασύνδεσης της πλατφόρμας Cisco Webex Meetings με την υπηρεσία Ταυτοποίησης και Εξουσιοδότησης του Πανεπιστημίου Πατρών. Η διασύνδεση αφορά το εκπαιδευτικό προσωπικό του ιδρύματος και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν την υπηρεσία κάνοντας χρήση του ιδρυματικού τους λογαριασμού UPnet ID. Όσοι είχαν τοπικούς λογαριασμούς στην πλατφόρμα θα συνδέονται πλέον και αυτοί με τους ιδρυματικούς τους κωδικούς. Η διασύνδεση και των λογαριασμών των φοιτητών θα ολοκληρωθεί σε επόμενη φάση. Περισσότερες πληροφορίες για την υπηρεσία μπορείτε να βρείτε στο webex.upnet.gr.

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ ΜΕ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Το Πανεπιστήμιο Πατρών κατάφερε να εξασφαλίσει συμφωνία με τις συνεργαζόμενες Τράπεζες Πειραιώς, Ε.Τ.Ε., AlphaBank, Eurobank σύμφωνα με την οποία, τα μέλη του Πανεπιστήμιου που διατηρούν λογαριασμό μισθοδοσίας στις παραπάνω τράπεζες δεν θα επιβαρύνονται με έξοδα έκδοσης και επανέκδοσης χρεωστικής κάρτας και θα έχουν δυνατότητα υπερανάληψης 1.500 ευρώ.

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ -  ΗΜΕΡΙΔΕΣ

CREATIVE FOOD CYCLES, ONLINE WEBINAR

Στο πλαίσιο του Creative Food Cycles, το Τμήμα Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών διοργάνωσε  Webinar την Παρασκευή 30 Οκτωβρίου και ώρα: 11:00-14:30. Περισσότερες πληροφορίες: https://creativefoodcycles.org/exhibitions/webinar-patras/

ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΓΕΩΛΟΓΙΑΣ

Το Τμήμα Γεωλογίας και το εργαστήριο Τεχνικής Γεωλογίας του Πανεπιστημίου Πατρών πραγματοποίησε στις 30/10/2020 και ώρες: 10:20-14:00 Διαδικτυακή Ημερίδα για τη δημοσιοποίηση και προβολή των αποτελεσμάτων του έργου «ΓΕΩΔΟΡΥ: Ανάπτυξη συστήματος καταγραφής, παρακολούθησης, αντιμετώπισης κινδύνων από κατολισθητικά φαινόμενα με την εφαρμογή σύγχρονων ΓΕΩτεχνικών και ΔΟΡΥφορικών Μεθοδολογιών», που χρηματοδοτείται από το Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020. Πληροφορίες μπορείτε να αναζητήσετε στην ιστοσελίδα του έργου https://geodory.gr/

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ VR, STARTUPS & ΝΕΑΝΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΜΕΤ

Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2020 και ώρα 4.30-8.30μμ. θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με τίτλο: «Εικονική Πραγματικότητα στην Εκπαίδευση: Έργα Biz4Fun και AGRIENT». Η ημερίδα διοργανώνεται από το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής σε συνεργασία με το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας. Για περισσότερες πληροφορίες: https://vrworkshops.blogspot.com/2020/10/blog-post.html

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ

Η εθελοντική ομάδα CheerUP σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών θα πραγματοποιήσει Εθελοντική Αιμοδοσία στο Τμήμα Χημικών Μηχανικών, την Τρίτη 10 Νοεμβρίου και ώρα 9:30-13:30. Καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας και η τήρηση των απαιτούμενων αποστάσεων (2 μέτρα τουλάχιστον) μέσα στο κτήριο καθώς και στον εξωτερικό χώρο αναμονής. Η αιμοδοσία είναι ανοιχτή για όλους! Για επιπλέον πληροφορίες επισκεφθείτε: https://www.chemeng.upatras.gr/el/announces/1376

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ (ΠΟΦΠΠ)

Ξεκίνησαν και για φέτος τις συναντήσεις τους οι Πολιτιστικές Ομάδες Φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών, τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα. Οι ΠΟΦΠΠ δημιουργήθηκαν από φοιτητές του Ιδρύματος, λειτουργούν με τη στήριξη του Πανεπιστημίου Πατρών και του Ιδρύματος Τοπάλη και έχουν στόχο την ανάδειξη του πολιτισμού και την ελεύθερη πρόσβαση σε αυτόν από όλους. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις ομάδες που λειτουργούν μπορείτε να αναζητήσετε στο: https://www.facebook.com/pofpp/

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Σημαντική Διάκριση για τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών Σπύρο Πανδή

Η Ευρωπαϊκή Ένωση Γεωεπιστημών (EGU) ανακοίνωσε ότι θα τιμήσει 51 επιστήμονες το 2021 για την επιστημονική συνεισφορά τους. Ανάμεσα στους τιμωμένους και ο καθηγητής του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πατρών κ. Σπύρος Πανδής, στον οποίο θα απονεμηθεί το μετάλλιο «Vilhelm Bjerknes». Το «Vilhelm Bjerknes Medal» απονέμεται από το Τμήμα Ατμοσφαιρικών Επιστημών της EGU και  καθιερώθηκε το 1995. Η βράβευση του κ. Πανδή θα πραγματοποιηθεί κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης της EGU τον Απρίλιο του 2021.Η απονομή του μεταλλίου Vilhelm Bjerknes αποτελεί μία εξαιρετικά σημαντική διάκριση για τον κ. Πανδή μέσω της οποίας προβάλλεται με τον καλύτερο τρόπο το Τμήμα Χημικών Μηχανικών και το Πανεπιστήμιο Πατρών στον Διεθνή Επιστημονικό χώρο.

Διάκριση του Τμήματος ΔΕΑΠΤ στο ερευνητικό έργο

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα (2020) το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων (έδρα Αγρίνιο) κατατάσσεται 3ο στις ερευνητικές επιδόσεις σε σύνολο 34 τμημάτων Περιφερειακών Πανεπιστημιακών Τμημάτων Οικονομικής Κατεύθυνσης. Μπορείτε να δείτε την έρευνα στο σύνδεσμο: https://docs.google.com/document/d/1nW-0H2MOT9uAlP3X7bxohZBTj0wXjZU_e5tG...

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΑΝΑΓΚΗΣ / ΕΠΙΦΥΛΑΚΗΣ

Τα τηλέφωνα για ώρες ανάγκης στην κοινότητά μας είναι:

-11771, τηλεφωνική γραμμή έκτακτης ανάγκης, την οποία μπορείτε να καλείτε επί 24/ώρου βάσεως, από οποιοδήποτε κινητό ή σταθερό τηλέφωνο (εντός νομού Αχαΐας). Η τηλεφωνική αυτή γραμμή συνδέεται απ’ ευθείας με τους φύλακες του Πανεπιστημίου, για άμεση παροχή βοήθειας.

-Οι βλάβες μπορούν να ανακοινώνονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες στον αριθμό τηλεφώνου 2610 996666 και κατά τις μη εργάσιμες ημέρες στην ομάδα επιφυλακής εγκαταστάσεων (τηλέφωνο:6978188888) ή στο τηλέφ.: 2610 996666 (το οποίο θα εκτρέπεται στην ομάδα επιφυλακής εγκαταστάσεων). Οι βλάβες τηλεφώνων και δικτυακών υποδομών δηλώνονται στο τηλέφωνο 6982961126 της επιφυλακής δικτύων.

- Οι αριθμοί κλήσης των φυλάκων είναι 6978188881 και 6978188882 (εντός και εκτός νομού Αχαΐας).

- Για ό,τι αφορά βλάβες στο Αγρίνιο θα πρέπει να ενημερώνετε τις εργάσιμες ημέρες και ώρες τον κ. Κ. Καρρά, στο τηλ. 2641074127 (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr