Διάκριση καθηγήτριας του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών

Πανεπιστήμιο Πατρών: Διάκριση μέλους ΔΕΠ του Τμήματος Βιολογίας της Σχολής Θετικών Επιστημών

Η Κοσμητεία της Σχολής Θετικών Επιστημών συγχαίρει την κα Ειρήνη Μαργιωλάκη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Βιοχημείας του Τμήματος Βιολογίας (Δομή και Λειτουργία Πρωτεϊνών), η οποία ανέλαβε πρόσφατα καθήκοντα Co-editor στο επιστημονικό περιοδικό «Acta Crystallographica Section A -  Foundations and Advances».

H ανάθεση έγινε κατόπιν πρόσκλησης και κρίσης από την επιτροπή της Διεθνούς Ένωσης Κρυσταλλογράφων (International Union of Crystallography Executive Committee]. Το περιοδικό [https://journals.iucr.org/a/] δημοσιεύει άρθρα σχετικά με ανάπτυξη θεωρητικών και πειραματικών μεθόδων όλων των πεδίων της κρυσταλλογραφίας καθώς και εφαρμογές σε διαφορετικές οικογένειες υλικών (από ανόργανα φαρμακευτικά έως και βιολογικά μακρομόρια).


Στο Editorial Board του περιοδικού, συμμετέχουν επιστήμονες με διεθνή αναγνώριση στο πεδίο του δομικού χαρακτηρισμού υλικών.

Η επιλογή της κας Μαργιωλάκη ως μέλος του Editorial Board, αποτελεί σημαντική διάκριση και προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο το Τμήμα Βιολογίας, τη Σχολή Θετικών Επιστημών και το Πανεπιστήμιο Πατρών στον Διεθνή Επιστημονικό χώρο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr