Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΑΠ

Εθιμοτυπική Συνάντηση της Διοίκησης του ΕΑΠ με τις Πρυτανικές  Αρχές  του Πανεπιστημίου Πατρών

Το Πανεπιστήμιο Πατρών επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος του ΕΑΠ, καθηγητής Οδυσσέας- Ιωάννης Ζώρας με τους αντιπρόεδρους του ΕΑΠ, στο πλαίσιο Εθιμοτυπικής Επίσκεψης επί τη αναλήψει των καθηκόντων της νέας Πρυτανικής Αρχής.

Τον Πρόεδρο του ΕΑΠ καθηγητή Οδυσσέα- Ιωάννη Ζώρα και τους Αντιπροέδρους καθηγητές κ.κ. Ευστάθιο Ευσταθόπουλo (Διοικητικών Υποθέσεων, Ακαδημαϊκών Υποθέσεων και Φοιτητικής Μέριμνας), Γεώργιο Σκρουμπή (Οικονομικών, Προγραμματισμού και Ανάπτυξης) και Κωνσταντίνο Καραμάνη (Έρευνας και Δια Βίου Εκπαίδευσης), υπεδέχθησαν ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών καθηγητής Χρήστος Μπούρας, με τους Αντιπρυτάνεις καθηγητές κ.κ. Διονύσιο Μαντζαβίνο (Ακαδημαϊκών και Διεθνών Θεμάτων) και Παναγιώτη Δημόπουλο (Έρευνας και Ανάπτυξης).


Στο πλαίσιο της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στη λειτουργία των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και αντηλλάγησαν απόψεις για θέματα που απασχολούν τόσο το Πανεπιστήμιο Πατρών, όσο και το ΕΑΠ. Κοινός τόπος των δύο πλευρών, αποτελεί η ουσιαστική συνεργασία των δύο Ιδρυμάτων προς όφελος της Ακαδημαϊκής Κοινότητας, των φοιτητών και της τοπικής κοινωνίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr