Κίνδυνος να χαθεί το εξάμηνο στους ηλεκτρολόγους μηχανικούς του Πανεπιστημίου Πατρών

Θα παραμείνει υπό κατάληψη για πέμπτη συνεχή εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Τ/Υ του Πανεπιστημίου Πατρών σύμφωνα με την συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12/11/14.

Το Τμήμα θα τελεί υπό κατάληψη κατά το διάστημα 13-19/11/2014, όπου και θα πραγματοποιηθεί νέα γενική συνέλευση των φοιτητών.

Κίνδυνο απώλειας του εξαμήνου των φοιτητών του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πάτρας, μετά την ήδη χαμένη εξεταστική περίοδο του φθινοπώρου, επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους η πρύτανης του ιδρύματος, ο κοσμήτορας της σχολής και ο πρόεδρος του τμήματος.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση που εξέδωσαν, «σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις, μετά τη συνέχιση της κατάληψης των χώρων του Τμήματος για πέμπτη εβδομάδα και τη συνακόλουθη απώλεια αντίστοιχου εκπαιδευτικού έργου για τους φοιτητές του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου του ακαδημαϊκού έτους 2014-15 έχει απωλεσθεί».

«Περαιτέρω απώλεια εκπαιδευτικού έργου πέραν της 19ης Νοεμβρίου συνιστά απώλεια και του τρέχοντος εξαμήνου. Καλούμε σε διάλογο τους φοιτητές έστω αυτή, την ύστατη στιγμή, προκειμένου να υπερβούμε τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουμε δυνητικά» καταλήγει η ίδια ανακοίνωση.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr