Ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών διερευνούν τις επιπτώσεις του Κορωνοϊού στην ψυχική υγεία των φοιτητών

Ομάδα φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών διερευνούν τις επιπτώσεις του Κορωνοϊού στην ψυχική υγεία των φοιτητών

Ομάδα φοιτητών από το Εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών δημιούργησε ένα ερωτηματολόγιο που θα αποτελέσει τη βάση για τη επιστημονική διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας στη ψυχική υγεία των φοιτητών του Πανεπιστημίου Πατρών.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στα «Φοιτητικά Νέα» η Υπ. Διδάκτωρ Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών –  μέλος του Εργαστηρίου Υγιεινής και Δημοσιογράφος των ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Πατρών Μελιώ Κατσιφάρα:


«Αν ανήκεις στους Προπτυχιακούς-Μεταπτυχιακούς-Διδακτορικούς φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών γίνε και εσύ μέρος της έρευνας αναφορικά με την διερεύνηση των επιπτώσεων της πανδημίας Covid-19 στη ψυχική υγεία των φοιτητών του Πανεπιστημίου μας, που διεξάγεται από το Εργαστήριο Υγιεινής του Ιατρικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πατρών.

Πώς; Συμπληρώνοντας μία φορά (προσοχή μόνο μία φορά) ο καθένας το παρακάτω ερωτηματολόγιο ανώνυμα αφιερώνοντας λίγα μόνο λεπτά από το χρόνο της καραντίνας συμβάλλοντας στην προαγωγή της ακαδημαϊκής γνώσης και στη διατήρηση της πολύτιμης ψυχικής ισορροπίας». 

Να αναφέρουμε ότι οι Καθηγητές Μιχάλης Λεοτσινίδης, Ελένη Γελαστοπούλου και Ελένη Σαζακλή μαζί με τις φοιτήτριες Σουλτάνα Κωνσταντίνα Κίτσου, Μαρία Μπακόλα, Αριάδνη Κωνσταντοπούλου και Μελιώ Κατσιφάρα απαρτίζουν την ερευνητική ομάδα!

Το ερωτηματολόγιο απευθύνεται αποκλειστικά για Φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών.

Δείτε εδώ το ερωτηματολόγιο και περισσότερες λεπτομέρειες για την έρευνα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr