Κλειστή θα παραμείνει και η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές

Κλειστή θα παραμείνει και η Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου Πατρών - Τι πρέπει να γνωρίζουν οι φοιτητές

Πανεπιστήμιο Πατρών: Στο πλαίσιο των νέων μέτρων αποφυγής μετάδοσης του κορωνοϊού η Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης του Πανεπιστημίου Πατρών, ως χώρος συνάθροισης ατόμων, θα παραμείνει κλειστή για το κοινό έως τις 18 Μαρτίου 2020.

Οι χρήστες της ΒΚΠ μπορούν να γνωρίζουν τα παρακάτω:


1. Δεν έχουν χρεωθεί πρόστιμα σε βιβλία για το διήμερο 4-5 Μαρτίου 2020 που η Βιβλιοθήκη ήταν κλειστή.

2. Έχουν ανανεωθεί όλοι οι δανεισμοί των βιβλίων που έληγαν το διήμερο αυτό, ανεξαιρέτως δικαιωμάτων μέλους, έως τις 23 Μαρτίου 2020.

3. Δεν θα χρεωθούν πρόστιμα για όλα τα βιβλία ο δανεισμός των οποίων λήγει τις προσεχείς ημέρες. Τα μέλη μας μπορούν να αγνοήσουν τις αυτοματοποιημένες ενημερώσεις, αν κάποιες προλάβουν και δρομολογηθούν.

Για οποιοδήποτε σχετικό θέμα προκύψει, οι χρήστες μας θα πρέπει να γνωρίζουν ότι αυτό θα διευθετηθεί μόλις επαναλειτουργήσει κανονικά η ΒΚΠ.

Αύριο, Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τους τρόπους απομακρυσμένης εξυπηρέτησης. Σύμφωνα με τα παραπάνω, δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε με τη ΒΚΠ για θέματα προστίμων και ανανεώσεων. Η ΒΚΠ θυμίζει επίσης ότι οι βεβαιώσεις για τη λήψη πτυχίου δίνονται υπηρεσιακά. Συνεπώς, δεν χρειάζεται να επικοινωνείτε γι’ αυτό το θέμα με τη Βιβλιοθήκη, καθώς, εφόσον έχετε αιτηθεί ορκομωσίας, η ΒΚΠ και η Γραμματεία του Τμηματός σας θα ακολουθήσουν τις εσωτερικές διαδικασίες. Αν προκύψει οποιοδήποτε ζήτημα η Βιβλιοθήκη θα επικοινωνήσει μαζί σας.

Για ότι νεότερο θα υπάρξει σχετική ενημέρωση μέσα από τα «Φοιτητικά Νέα» μείνετε συντονισμένοι!

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr