Με ύβρεις και χλευασμούς το σημερινό Δ.Σ. της Ιατρικής Πάτρας - Τι καταγγέλλει η πρόεδρος του Φ.Σ.

Με ύβρεις και χλευασμούς το σημερινό Δ.Σ. της Ιατρικής Πάτρας - Τι καταγγέλλει η πρόεδρος του Φ.Σ.

Πανεπιστήμιο Πατρών: Σήμερα Τετάρτη 20/11 πραγματοποιήθηκε Δ.Σ. στον Σύλλογο Φοιτητών Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Πατρών, στο οποίο με λύπη μας συνέβησαν αντικαταστατικά περιστατικά καταγγέλλει στα «Φοιτητικά Νέα» η Πρόεδρος του Φοιτητικού Συλλόγου Κωνσταντίνα Αντωνίνη.

Αναλυτικά η φοιτήτρια καταγγέλλει«Όταν τα μέλη της ΠΚΣ παρέθεσαν προς τα υπόλοιπα μέλη Ψήφισμα με θέμα τα γεγονότα που έλαβαν χώρα την περασμένη Δευτέρα στο ΟΠΑ, ως ΔΑΠ-ΝΔΦΚ επιλέξαμε την καταστατική διαδικασία της κατάθεσης Αντιπαραθετικού Ψηφίσματος. Ωστόσο, τα μέλη της ΠΚΣ αρνήθηκαν να μας "επιτρέψουν" να καταθέσουμε το Αντιπαραθετικό Ψήφισμα. Η πρόφαση, ώστε να μην αφήσουν τη διαδικασία να κυλήσει, είναι ότι παρεμφερές ψήφισμα είναι απόφαση της ΓΣ του Συλλόγου μας. Στην προσπάθεια μας να τους εξηγήσουμε ότι άλλο περιεχόμενο είχε το Ψήφισμα της ΓΣ και άλλο περιεχόμενο το σημερινό Ψήφισμα, επιτέθηκαν με ύβρεις και χλευασμούς ακόμα και σε προσωπικό επίπεδο, έναντι της Προέδρου του Συλλόγου και των υπόλοιπων μελών της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Ιατρικής. Ακολούθως εμφανίστηκε μέλος της ΠΚΣ, από άλλο Τμήμα, συνεχίζοντας να υβρίζει μέλη του ΔΣ του Συλλόγου μας, γιατί πολύ απλά έχουν αντίθετη άποψη από τη δίκη του. Παράλληλα, τα μέλη της ΠΚΣ απείλησαν ότι εάν δεν ακολουθήσουμε τις οδηγίες τους για μη κατάθεση Αντιπαραθετικού ψηφίσματος, θα αποχωρήσουν από τη διαδικασία. Αυτή άραγε η στάση είναι υπεύθυνη εκπροσώπηση των συμφοιτητών μας;»


Καταλήγει: «Καταγγέλλουμε τη δύναμη της ΠΚΣ στην Ιατρική Πατρών για παρατεταμένη προσπάθεια εφαρμογής αντικαταστατικών διαδικασιών, εις βαρών του συνόλου της φοιτητικής κοινότητας, αλλά παράλληλα και προσπάθεια φίμωσης της άποψης, των ιδεών και των θέσεων της παράταξης μας».

Απάντηση μελών Δ.Σ. της ΠΚΣ στην Πρόεδρο της Φ.Σ. της Ιατρικής του Πανεπιστημίου Πατρών

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr