H Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών για μια μοναδική Συναυλία

Το Πανεπιστήμιο Πατρών γιορτάζει 55 χρόνια προσφοράς με τη Νατάσσα Μποφίλιου!

Πανεπιστήμιο Πατρών: Η Νατάσσα Μποφίλιου έρχεται στο Πανεπιστήμιο Πατρών για μια μοναδική Συναυλία. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προσέλευση.

Η εκδήλωση για τον εορτασμό της 55ης Επετείου από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Πατρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19.30 στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Ιδρύματος. Η επέτειος αυτή έχει μια ιδιαίτερα βαρύνουσα σημασία για το Πανεπιστήμιο Πατρών, καθώς συνδυάζει τον εορτασμό της ιδρύσεως του Ιδρύματος αλλά και τον εορτασμό του προστάτη άγιου των Πατρών, Αγίου Ανδρέου.


Κατά τη φετινή χρονιά το Πανεπιστήμιο Πατρών γιορτάζει 55 χρόνια προσφοράς στους τομείς της επιστήμης και του πολιτισμού, της έρευνας και της εκπαίδευσης, αλλά και την υψηλή θέση που κατέχει στην ελληνική και διεθνή επιστημονική κοινότητα, σύμφωνα με τις εξωτερικές αξιολογήσεις των Τμημάτων, αλλά και τη συνολική εξωτερική αξιολόγηση του Ιδρύματος και την πιστοποίησή του με άριστα σύμφωνα με τις Αρχές Διασφάλισης Ποιότητας Ανώτατης εκπαίδευσης.

Το πρόγραμμα της φετινής εκδήλωσης περιλαμβάνει ομιλία της Πρυτάνεως του Πανεπιστημίου Πατρών Καθηγήτριας Βενετσάνας Κυριαζοπούλου με τίτλο: «Πανεπιστήμιο Πατρών, 55 χρόνια μετά», καθώς και συναυλία με τη Νατάσσα Μποφίλιου και τους μόνιμους συνεργάτες της Θέμη Καραμουρατίδη (ενορχηστρώσεις) και Γεράσιμο Ευαγγελάτο (επιμέλεια προγράμματος). 

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη για το κοινό.

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων και για λόγους ασφαλείας θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας σύμφωνα με την προσέλευση.
Τέλος προσέλευσης: ώρα 19.00

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr