Επιστρέφει στα φοιτητικά έδρανα ο Λούκας Γιώρκας - Σε ποιο Τμήμα σπουδάζει

Επιστρέφει στα φοιτητικά έδρανα του Πανεπιστημίου Πατρών ο Λούκας Γιώρκας - Σε ποιο Τμήμα σπουδάζει

Αποφασισμένος να συνεχίσει τις σπουδές που είχε αφήσει πριν από 10 χρόνια στο Πανεπιστήμιο Πατρών είναι ο Λούκας Γιώρκας καθώς για δεύτερη συνεχόμενη χειμερινή σεζόν θα τραγουδά σε γνωστό νυχτερινό μαγαζί της Πάτρας. 

Ο Κύπριος τραγουδιστής με την όμορφη φωνή και το υπέροχο παρουσιαστικό είχε έρθει στην Πάτρα πριν από δέκα χρόνια για να σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Πατρών, στο τμήμα της Βιολογίας. 


Το τραγούδι όμως τον κέρδισε στην πορεία και έτσι είχε διακόψει τις σπουδές του. Ωστόσο, το πτυχίο χρειάζεται, πόσο μάλλον όταν έχει να κάνει με την επιστήμη της Βιολογίας που έχει μία συνεχή εξέλιξη ενώ στο Πανεπιστήμιο Πατρών έχουμε ένα από τα καλύτερα τμήματα του κλάδου, σε πανελλήνιο επίπεδο, συγκριτικά με όλα τα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 

Ο Λούκας Γιώρκας, έτσι δεν θα αφήσει την ευκαιρία να πάει χαμένη και ξεκινάει και πάλι τα μαθήματα του, επιστρέφοντας στις αίθουσες του Πανεπιστημίου Πατρών. Ο ίδιος μάλιστα είχε δηλώσει για το θέμα στο noupou.

"Τώρα που ξανά ήρθα εδώ αποφάσισα να ξεκινήσω πάλι τις σπουδές μου. Πιθανότατα θα καθίσω πάλι στα θρανία. Όταν έφυγα από την Κύπρο ήρθα στη Πάτρα έχοντας ως στόχο να πάρω πτυχίο.

Ήρθαν έτσι τα πράγματα που δεν μπόρεσα να τον πραγματοποιήσω. Γιατί όχι να μην ολοκληρώσω αυτό τον πρώτο στόχο που είχα βάλει τελειώνοντας το σχολείο;". Για όσους δεν γνωρίζουν αξίζει να αναφέρουμε και κάτι άλλο σχετικά με τον Λούκα Γιώρκα και τον ερχομό του στην Πάτρα.

Ως Κύπριος φοιτητής, τον καιρό που είχε πρωτοέρθει στην Πάτρα, είχε βγάλει δελτίο με την ποδοσφαιρική ομάδα του Ζαβλανίου και μάλιστα αγωνιζόταν για ένα διάστημα με αρκετή επιτυχία στην θέση του αμυντικού μέσου.

Όμως είπαμε. Τον κέρδισε η μουσική και το τραγούδι.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr