Εκδήλωση για Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ιαπωνία

Εκδήλωση για Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ιαπωνία

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Πατρών, στα πλαίσια της υπηρεσίας «Ανοιχτές Θύρες Σταδιοδρομίας και Εκπαίδευσης», σας προσκαλεί σε μια σειρά εκδηλώσεων-Ημερίδων με θέμα Μεταπτυχιακές Σπουδές και Υποτροφίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε κάθε εκδήλωση εκπρόσωποι Πανεπιστημίων και Εκπαιδευτικών φορέων θα περιγράφουν τις δυνατότητες, τις προϋποθέσεις και τις διαδικασίες πραγματοποίησης Μεταπτυχιακών Σπουδών, Έρευνας και λήψης υποτροφιών σε κάθε μια χώρα ξεχωριστά.


Συγκεκριμένα, την Τρίτη 15/5/2018 και ώρα 13.15 θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση από την Sato Keiko, Υπεύθυνη θεμάτων Σπουδών Μορφωτικού Ιδρύματος Ιαπωνικής Πρεσβείας για τις μεταπτυχιακές σπουδές, την έρευνα και τις υποτροφίες στην Ιαπωνία.

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας Πανεπιστημίου Πατρών. Το Μουσείο βρίσκεται κάτω από το Πάρκο της Ειρήνης και πίσω από το εκκρεμές του Φουκώ στην Πανεπιστημιούπολη.

Για περισσότερες πληροφορίες μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (2610996678-79).

Αν θέλεις να ενημερώνεσαι πρώτος για όλες τις ανοικτές ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ για Προπτυχιακές - Μεταπτυχιακές και Διδακτορικές Σπουδές ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες προκηρύξεις υποτροφιών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr