ΤΕΛΟΣ στα κομματικά παγκάκια σε τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών - Η αντίδραση των παρατάξεων (ΒΙΝΤΕΟ)

ΤΕΛΟΣ στα κομματικά παγκάκια σε τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών - Η αντίδραση των παρατάξεων (ΒΙΝΤΕΟ)

Φοιτητικές ΠαρατάξειςΙστορική στιγμή για το μεγαλύτερο κομματικό κάστρο του Πανεπιστημίου Πατρών (Πάνω απο 250 άτομα υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια ΔΑΠ-ΠΑΣΠ-εν έτη 2017). Μετά απο πρόταση του αντιπροέδρου των φοιτητών του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πάτρας, Γιάγκου Ραυτόπουλου, ψηφίστηκε και αποφασίστηκε να καταργηθούν τα χρώματα στα κομματικα παγκάκια και να παραδοθούν πίσω στους φοιτητές.

Μετά την επικύρωση της απόφασης απο τους καθηγητές και μπροστά στα σοκαρισμένα βλέμματα των κομματικών, τα παγκάκια βάφτηκαν ενιαίο ουδέτερο γκρί εν ώρα αιχμής με συνοδεία μαραθώνιου ειρωνικών σχολίων και κακίες απο όσους τα αποχωρίζονταν. 


Σε ενα πανεπιστήμιο που το 80% απαξιώνει και απέχει απο τις φοιτητικές εκλογές η Ελληνική πρωτοτυπία του κομματικού καρκινώματος δείχνει σιγά σιγά να παραπαίει...

Ακολουθεί το σχετικό επικό βίντεο με απανωτές μαραθώνιες ατάκες!

ΠΡΙΝ ΤΟ ΒΑΨΙΜΟ

ΑΠΟΦΑΣΗ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Μετα απο απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Συλλογου Οικονομικού και επικύρωση της απο τους καθηγητές, το τέως κομματικό κάστρο με την μεγαλύτερο αριθμό ψηφοφόρων του πανεπιστημίου Πατρών ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΑ ΤΡΑΠΕΖΑΚΙΑ παραδίδοντας ελεύθερη χρήση τους απο τους φοιτητές χωρίς την υποψία ή το φόβο να χαρακτηριστουν απο το χρώμα τους.

Μια ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ κόλαφος που δείχνει τον δρόμο σε κάθε ανεξάρτητη φωνή πως μπορεί να κανει το πρώτο βήμα για την εξάρθρωση του καρκίνωματος του κομματισμού στα πανεπιστήμια!

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr