Επίθεση με μπογιές δέχτηκε ο Κώστας Αγοραστός στο ΠΑΜΑΚ / Επέστρεψε στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα

Επίθεση με μπογιές δέχτηκε ο Κώστας Αγοραστός στο ΠΑΜΑΚ / Επέστρεψε στα ακαδημαϊκά του καθήκοντα

Επίθεση με μπογιές από τέσσερα άτομα δέχτηκε το πρωί της Παρασκευής, ο πρώην Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Κώστας Αγοραστός, στο γραφείο του στο Πανεπιστήμιο Μακεδονία στη Θεσσαλονίκη με τους άγνωστους την ώρα της δράσης τους να τον ρωτάνε «Τι έχεις να μας πεις για τα Τέμπη;».

Ο κ. Αγοραστός βρισκόταν στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, όπου είναι αναπληρωτής καθηγητής, και επέστρεψε στη θέση του στο Πανεπιστήμιο πριν από 10 περίπου ημέρες, όταν στις 11:00 εμφανίστηκαν τέσσερις εξωπανεπιστημιακοί και του επιτέθηκαν ρίχνοντάς του μπογιές.


Ανακοίνωση σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε ο πρώην Περιφερειάρχης, Κώστας Αγοραστός, εξέδωσε το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας.

«Οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας καταδικάζουν απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την άνανδρη επίθεση με μπογιές εναντίον του Αναπληρωτή Καθηγητή του Τμήματος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, Κωνσταντίνου Αγοραστού», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

«Η επίθεση έγινε από εξωπανεπιστημιακούς που δεν γνώριζαν ούτε τους χώρους του Ιδρύματος, ούτε κατ’ όψιν τον κ. Αγοραστό. Αφού τελικά τον εντόπισαν, έπειτα από την καταδρομική εισβολή τους στο γραφείο του, τράπηκαν σε φυγή» σημειώνουν οι Πρυτανικές Αρχές του Πανεπιστημίου.

Από την πλευρά του ο κ. Αγοραστός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση και παρέπεμψε στην ανακοίνωση της Πρυτανείας του ΠΑΜΑΚ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr