Επιχειρηματικές προκλήσεις για μεταπτυχιακούς φοιτητές, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας

Η ομιλία θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015, στις 7 το απόγευμα, στην Αίθουσα Συνεδρίων, στον 1ον όροφο του Ιδρύματος.

Η εκδήλωση διοργανώνεται στο πλαίσιο του νέου θεσμού του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, «Επιχειρηματικές Προκλήσεις» και ομιλητής θα είναι ο κ. Κωνσταντίνος Σεπετάς, Διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΑΕ.

Όπως επισημαίνεται από τους διοργανωτές, ο σκοπός του νέου θεσμού «Επιχειρηματικές Προκλήσεις» είναι να συνδέσει τη θεωρία με την πράξη, μέσα από έναν κύκλο συνεργειών μεταξύ έρευνας και αγοράς. Στόχος είναι να δημιουργηθεί μια συνεχής και ενεργή αλληλεπίδραση μεταξύ του Πανεπιστημίου και των επιχειρήσεων.


Ειδικότερα, επιδιώκεται μέσω των εκδηλώσεων αυτών η ενίσχυση της διδασκαλίας μέσω ζωντανών παραδειγμάτων, τόσο επιτυχίας όσο και αποτυχίας. Τα οφέλη, που αναμένεται να προκύψουν για το πρόγραμμα καθ' αυτό, είναι η εδραίωση της εικόνας του προγράμματος ως ενός φορέα παροχής σύγχρονης γνώσης από την αγορά και ενίσχυσης της δικτύωσης με τον επιχειρηματικό κόσμο.

Πρόγραμμα Εκδήλωσης

19:00 Έναρξη, υποδοχή συμμετεχόντων

19:30 Χαιρετισμός του Καθηγητή κ. Ανδρέα Γεωργίου, Διευθυντή του Διατμηματικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

19:40 Ομιλία του κ. Κωνσταντίνου Σεπετά, Διευθυντή Πωλήσεων & Μάρκετινγκ της Ηπειρωτικής Βιομηχανίας Εμφιαλώσεων ΒΙΚΟΣ ΑΕ

20:10 Συζήτηση με συμμετέχοντες

21:00 Τέλος εκδήλωσης

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr