ΠΑΜΑΚ: Μετά το Πάσχα και διαδικτυακά η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης

ΠΑΜΑΚ: Μετά το Πάσχα και διαδικτυακά η ορκωμοσία των φοιτητών του Τμήματος Μουσικής Επιστήμης & Τέχνης

Η ορκωμοσία του τμήματος θα πραγματοποιηθεί μετά το Πάσχα. Η διαδικασία θα γίνει ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΑ. Αναλυτικές οδηγίες για τον τρόπο διεξαγωγής, καθώς και η ακριβής ημερομηνία θα δοθούν σε επόμενη ανακοίνωση.

Οι φοιτητές που επιθυμούν να ορκιστούν θα πρέπει μέχρι την Παρασκευή 16 Απριλίου 2021


1. Να βεβαιωθούν ότι έχουν τακτοποιήσει τυχόν εκκρεμότητες στην καρτέλα τους (πχ. μαθήματα που πρέπει να διαγραφούν) 

2. Να συμπληρώσουν την αίτηση ορκωμοσίας που βρίσκεται στο site του τμήματος και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην γραμματεία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

3. Να υποβάλουν ηλεκτρονική  αίτηση στην βιβλιοθήκη για έλεγχο  εκκρεμότητας  με Εύδοξο και βιβλιοθήκη στο παρακάτω Link 

http://www.lib.uom.gr/index.php/el/aitisi-elegxou-mi-ekkremotitas?view=form

Εάν διαπιστωθεί εκκρεμότητα θα επικοινωνήσει η βιβλιοθήκη μαζί τους. Την βεβαίωση μη εκκρεμότητας με Εύδοξο και Βιβλιοθήκη παραλαμβάνει η γραμματεία ηλεκτρονικά.

4.  Να καταθέσουν στη γραμματεία

  • την ακαδημαϊκή τους ταυτότητα
  • το βιβλιάριο σπουδών (εάν υπάρχει)
  • την κάρτα σίτισης (εάν υπάρχει)
  • το βιβλιάριο υγείας (εάν υπάρχει)

Λόγω της καραντίνας και όλων των απαγορεύσεων που δεν γνωρίζουμε μέχρι πότε θα ισχύουν και με ποια μορφή,  τα δικαιολογητικά μπορούν να αποσταλούν είτε ταχυδρομικά,  είτε να παραδοθούν στο θυρωρείο σε κλειστό φάκελο με τα στοιχεία τους και την σημείωση: «Για το τμήμα Μουσικής Επιστήμης και Τέχνης- ορκωμοσία» σε ειδικό κουτί για την Γραμματεία του τΜΕΤ. Μπορούν επίσης να καταθέσουν  υπεύθυνη δήλωση σε περίπτωση απώλειας κάποιου από τα δικαιολογητικά.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr