Ερευνητές του ΠΑΜΑΚ θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των μελετών τους σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Μακεδονίας θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των μελετών τους σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού

Τα αποτελέσματα των ερευνητικών μελετών σχετικά με την πανδημία του κορωνοϊού, που εκπονήθηκαν στο πλαίσιο του διαγωνισμού του Πανεπιστημίου Μακεδονίας «Η έρευνα στην πρώτη γραμμή», θα παρουσιαστούν την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Μαρτίου 2021, σε διαδικτυακή εκδήλωση.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε με σκοπό την εκπόνηση μελετών και την υποβολή εργασιών από Υποψήφιους Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σε θέματα σχετικά με την πανδημία Covid-19.


Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση και μέρους του ερευνητικού έργου μελών της Κοινότητας του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, σχετιζόμενου με την πανδημία. Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρύτανης, Καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης.

Οι παρουσιάσεις έχουν χωριστεί σε τρεις ενότητες με βάση το επιστημονικό τους πεδίο ως εξής:

  1. Οικονομικά/ Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων/ Λογιστική και Χρηματοοικονομική
  2. Εκπαίδευση / Τεχνολογία
  3. Κοινωνία / Διεθνείς Σχέσεις

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν και να υποβάλλουν ερωτήσεις θα μπορούν να το κάνουν μέσα από την πλατφόρμα zoom και τον σύνδεσμο:

https://zoom.us/j/97306737439?pwd=L0JkY2lRNkZ5NHp4NWl0cHhQVFFPUT09

Meeting ID: 973 0673 7439, Passcode: z8V8HB

Η προβολή της εκδήλωσης χωρίς συμμετοχή θα γίνει από το youtube και τον ακόλουθο σύνδεσμο:

Την απόφαση προκήρυξης και διεξαγωγής του διαγωνισμού είχε λάβει η Σύγκλητος, καθώς και η Επιτροπή Ερευνών και Διαχείρισης του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Μακεδονίας πέρυσι τον Απρίλιο, στην αρχή του ξεσπάσματος της πανδημίας και στο πλαίσιο του αυτοχρηματοδοτούμενου έργου με τίτλο «Αναπτυξιακό έργο Πρυτανικών Αρχών Πανεπιστημίου Μακεδονίας».

Η προκήρυξη απευθυνόταν στους Υποψήφιους Διδάκτορες του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, οι οποίοι είχαν προθεσμία υποβολής των εργασιών τους έως τις 31/8/2020. Από τις 11 συνολικά υποβληθείσες μελέτες βραβεύθηκαν οι τρεις πρώτες με χρηματικά ποσά, 5.000, 3.000 και 2.000 ευρώ αντίστοιχα.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr