ΠΑΜΑΚ: Διαδικτυακή Ορκωμοσία του ΜΒΑ

ΠΑΜΑΚ: Διαδικτυακή Ορκωμοσία του ΜΒΑ

Η Γραμματεία ενημερώνει το κοινό ότι την Παρασκευή, 11 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 13:00μμ θα διεξαχθεί διαδικτυακά η ορκωμοσία των υποψηφίων διπλωματούχων του ΔΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Μ.Β.Α) 

Οι φοιτητές θα πρέπει να συνδεθούν μία ώρα πριν, προκειμένου να γίνει η απαραίτητη ταυτοποίηση. Η συμμετοχή των φοιτητών είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορέσουν να πάρουν αντίγραφο διπλώματος και όλα τα υπόλοιπα έγγραφα της ορκωμοσίας.


Τα στοιχεία του link της διαδικτυακής σύνδεσης θα αποσταλούν σε όλους με email και με τις σχετικές οδηγίες. Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα σας σταλούν ηλεκτρονικά τα πρωτόκολλα ορκωμοσίας, θα τα υπογράψετε και θα μας τα στείλετε άμεσα και πάλι ηλεκτρονικά, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία έκδοσης και υπογραφής και των λοιπών εγγράφων. Τα έντυπα της ορκωμοσίας (αντίγραφο πτυχίου, αναλυτική βαθμολογία και παραρτήματα διπλώματος) θα υπογραφούν και στη συνέχεια θα ενημερωθούν οι διπλωματούχοι για την παραλαβή τους.

ΣΗΜΕΙΩΣΗΑν κάποιος αδυνατεί να συμμετάσχει, ενώ έχει καταθέσει τα σχετικά δικαιολογητικά, παρακαλείται να ενημερώσει τη Γραμματεία μέχρι την Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2020, αποστέλλοντας μήνυμα στο mba@uom.edu.gr 

Διαδικασία Διαδικτυακής Ορκωμοσίας

1. Η Γραμματεία αποστέλλει πρόσκληση με ηλεκτρονικό σύνδεσμο στους αποφοίτους, προκειμένου να συνδεθούν σε συγκεκριμένη ημέρα και ώρα για την ορκωμοσία. Μαζί με τον σύνδεσμο αποστέλλονται στους αποφοίτους το κείμενο του όρκου και το πρωτόκολλο ορκωμοσίας.

2. Κατά την ορκωμοσία συνδέονται στον ηλεκτρονικό σύνδεσμο οι αρμόδιες Πανεπιστημιακές Αρχές, καθώς και υπάλληλος της Γραμματείας του Τμήματος.

3. Ο όρκος εκφωνείται από τον/την πρωτεύσαντα/σασα, ενώ οι υπόλοιποι απόφοιτοι ορκίζονται διά ανατάσεως της δεξιάς χειρός.

4. Οι απόφοιτοι, αφού ορκισθούν ενώπιον των Πανεπιστημιακών Αρχών, αποστέλλουν ηλεκτρονικά υπογεγραμμένο το πρωτόκολλο ορκωμοσίας στη Γραμματεία. Στη συνέχεια τίθενται αρμοδίως οι υπογραφές στα έγγραφα της ορκωμοσίας (πτυχίο, παράρτημα διπλώματος κλπ) και η Γραμματεία τα αποστέλλει ηλεκτρονικά στους ορκισθέντες.

5. Οι ορκισθέντες συνεννοούνται με τη Γραμματεία για την παραλαβή των πρωτοτύπων.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr