Μαθήματα το Πάσχα αποφάσισε η Σύγκλητος του ΠΑΜΑΚ

Μαθήματα το Πάσχα αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Πανεπιστήμιο Μακεδονίας: Μαθήματα τη Μεγάλη Δευτέρα και Μεγάλη Τρίτη, καθώς και την Τετάρτη Πέμπτη και Παρασκευή στην εβδομάδα της Διακαινησίμου αποφάσισε η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, με στόχο να αναπληρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα μαθήματα χάθηκαν μέχρι την 30η Μαρτίου, οπότε έγινε πλήρης εφαρμογή της σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας από το Πανεπιστήμιο.

Επιπλέον, στην ίδια συνεδρίαση (υπ’ αριθμ. 18/3.4.2020), ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, καθηγητής Στυλιανός Δ. Κατρανίδης έλαβε τη θετική γνώμη όλων των μελών του σώματος, για την πρωτοβουλία συγκέντρωσης χρημάτων από την πανεπιστημιακή κοινότητα, ώστε να συμβάλουν στην ενίσχυση των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) των νοσοκομείων ΑΧΕΠΑ και Παπανικολάου, τα οποία είναι νοσοκομεία αναφοράς για την πανδημία του κορωνοϊού στη Θεσσαλονίκη.


Τέλος, η Σύγκλητος αποφάσισε να προχωρήσει στην προμήθεια πλατφόρμας σύγχρονης εξ αποστάσεως διδασκαλίας, η οποία κρίνεται ότι θα βελτιώσει ακόμη περισσότερο τις δυνατότητες τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, στο οποίο ήδη όλα τα μαθήματα, προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου διεξάγονται με σύγχρονη εξ αποστάσεως μέθοδο.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr