«Βάλε τη ζακέτα σου» από το πρόγραμμα «Παιδιά του Σήμερα Ηγέτες του Αύριο» του ΠΑΜΑΚ

«Βάλε τη ζακέτα σου» από το πρόγραμμα «Παιδιά του Σήμερα Ηγέτες του Αύριο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Tι συμβαίνει όταν ένας προγραμματιστής, μια καθηγήτρια Πανεπιστημίου, μία λογίστρια, ένας υπεύθυνος πάρτυ, μία σκηνοθέτης, θυμούνται…τη μαμά τους; Την απάντηση μπορεί να πάρει το κοινό της Θεσσαλονίκης στην πρωτοποριακή, διαδραστική, παράσταση, «Βάλε τη ζακέτα σου», την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2019, στις 8 το βράδυ, στο Βασιλικό Θέατρο.

Η παράσταση, την οποία θα προλογίσει και θα σχολιάσει ο αγαπημένος ηθοποιός, Γιάννης Ζουγανέλης, είναι μια πρωτοβουλία του προγράμματος «Παιδιά του Σήμερα Ηγέτες του Αύριο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, για να γιορτάσει την έναρξη της σχολικής χρονιάς.


Όπως αναφέρουν οι διοργανωτές, το «Βάλε τη Ζακέτα σου» είναι αποτέλεσμα βιωματικής δουλειάς και αφορά στην αποδόμηση της σχέσης γονέα-παιδιού. Και απευθυνόμενοι στο κοινό της πόλης αναρωτιούνται και επισημαίνουν: «Πόσο τελικά μας σημάδεψε η σχέση μας με τους γονείς μας; Σε μία εποχή που η εφηβεία ξεκινάει όλο και νωρίτερα, που η σχέση μας με τα παιδιά μας μοιάζει να μας γλιστράει μέσα από τα χέρια μας, η εκδήλωση είναι μια αφορμή να συζητήσετε, να προβληματιστείτε, αλλά κυρίως να διασκεδάσετε με τις κοινές εμπειρίες όλων μας. Είναι επίσης  μια αφορμή να σας δουν  τα παιδιά σας… με άλλο μάτι, και να ανακαλύψουν, ότι τελικά μοιάζετε».

Για κρατήσεις θέσεων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2310-891.308, ή να στέλνουν email στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Το πρόγραμμα «Diploma in Leadership Skills: Παιδιά του Σήμερα, Ηγέτες του Αύριο» του Πανεπιστημίου Μακεδονίας διοργανώνεται από το 2013, με στόχο αφενός να εντοπίσει παιδιά με ηγετικές δυνατότητες, με προικισμένα και ανοιχτά μυαλά, και αφετέρου να καλλιεργήσει τις δυνατότητες τους, έτσι ώστε να γίνουν μοχλοί αλλαγών στην επιστήμη, την πολιτική, τις επιχειρήσεις, τη κοινωνική δράση, την οικογένεια.

Οι συνεντεύξεις επιλογής για το επόμενο κύκλο του προγράμματος έχουν ήδη ξεκινήσει και τηρείται σειρά προτεραιότητας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν την αίτηση συμμετοχής στην ιστοσελίδα του προγράμματος: childrenleaders.uom.gr

Όσοι θέλουν να επικοινωνήσουν μπορούν να το κάνουν στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο: 2310-891.308

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr