Είσαι φοιτητής και θέλεις να αποτελέσεις μέρος του «Tech and the City» που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Google

Κάλεσμα εθελοντών | Call for Volunteers for «Tech and the City» που διοργανώνεται σε συνεργασία με τη Google

Είσαι φοιτητής του ΠΑΜΑΚ και θέλεις να αποτελέσεις μέρος της οργανωτικής ομάδας του μεγαλύτερου ανοικτό event επιχειρηματικότητας και τεχνολογίας σε συνεργασία με τη Google;

Το “Tech and the City”, το μεγαλύτερο ανοιχτό και δωρεάν event Επιχειρηματικότητας και Τεχνολογίας σε συνεργασία με τη Google πλησιάζει και σε καλεί να γίνεις μέλος του! 


Στις 12 Απριλίου, στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, ερχόμαστε σε επαφή με τον κόσμο των Startup επιχειρήσεων, της τεχνητής νοημοσύνης και του Blockchain και μεταδίδουμε ένα ισχυρό μήνυμα: “Αν έχεις μια ιδέα μην διστάσεις να τη διαδώσεις”.

  • Πιστεύεις ότι θα πρέπει να φέρουμε το πανεπιστήμιο πιο κοντά στην καινοτομία και την επιχειρηματικότητα; 
  • Θες να αναπτύξεις Soft Skills και να εμπλουτίσεις το CV (βιογραφικό) σου;
  • Θες να γνωρίσεις από κοντά ελληνικές και καινοτόμες Startups, αλλά και τους ανθρώπους πίσω από αυτές;
  • Θες να εξερευνήσεις τις δυνατότητες της νέας τεχνολογίας και Τεχνητής Νοημοσύνης (A.I.) αλλά και να αναπτύξεις Ψηφιακά Skills από τη Google και άλλες εταιρείες τεχνολογίας;

Τότε μπες στην ομάδα του Tech and the City! Συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να ενταχθείς σε μια ομάδα γεμάτη νέες ιδέες, όρεξη και διάθεση για καινοτομία. https://forms.gle/NoazdzdrkdeyRnCR9 Προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 2 Απριλίου.

Το Tech and the City υποστηρίζει η θερμοκοιτίδα επιχειρηματικότητας OK!Thess και η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας μέσω του Θεσμού εβδομάδας τεχνολογίας “ThessWeek”. Το event είναι ανοιχτό προς όλη την πόλη και δεν υπάρχει κόστος συμμετοχής. 

Φόρμα εγγραφής στο event: https://forms.gle/oU6voWFin2DZoR859

Tα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr Χορηγός Επικοινωνίας του «Tech and the City»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr

 


https://www.foititikanea.gr