Προβληματισμός φοιτήτριας για την σίτιση στο ΠΑΜΑΚ

Προβληματισμός φοιτήτριας για την σίτιση στο ΠΑΜΑΚ

Καταγγελίες Φοιτητών: Σήμερα φοιτητές με χαμηλό εισόδημα ήταν εκτός της λίστας για την κάρτα σίτισης, αν και πέρυσι κάποιοι την πήραν, γιατί κατά τον προϊστάμενο της Μέριμνας κ. Χρήστο Αρμουτσή, επικαλούμενος το ΦΕΚ (Αρ. Φύλλου 1965/18-6-2012), αριθμ. Φ5/68535/Β3/18-6-2012, που αφορά την παροχή δωρεάν σίτισης στους φοιτητές των Α.Ε.Ι., για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. 

Και την παράγραφο '"8. Αν η χρηματοδότηση του Ιδρύματος από τον κρατικό προϋπολογισμό, κατά τα οριζόμενα στο άρθρο 63 του ν. 4009/2011 (Α 195), δεν επαρκεί για την κάλυψη της δαπάνης σίτισης του συνόλου των φοιτητών που εμπίπτουν στις κατηγορίες της παραγράφου 2 του παρόντος, τότε το Διοικητικό Συμβούλιο της Λέσχης ή η Επιτροπή Φοιτητικής Μέριμνας του Ιδρύματος, εάν δεν υφίσταται Λέσχη, χορηγεί την προβλεπόμενη στο άρθρο 6 της παρούσης ειδική ταυτότητα κατά προτεραιότητα σε όσους εμπίπτουν στις κατωτέρω αναφερόμενες κατηγορίες."


ΠΗΡΑΝ την κάρτα ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΙ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ανεξαρτήτου ποσού τη φορολογικής τους δήλωσης, μπορεί μέχρι και 45.000 ευρώ, ενώ εμείς με 8.οοο ευρώ, με 3.000 ευρώ, άνεργοι, μονογονεικές οικογένειες και ΑΜΕΑ, στο 5%, ΜΕΙΝΑΜΕ ΑΠ ΕΞΩ.

Να ρωτήσω;; Πέρυσι πως την πήραμε; ήταν άλλο το ΦΕΚ;

ΤΙ σημαίνει ''κατά προτεραιότητα'';

Η έπαρση σε κάποιους ανθρώπους, κάποιες φορές είναι πολύ κακή  "κύριε προϊστάμενε του τμήματος".

Φοιτήτρια ΠΑΜΑΚ

Την ενημερωτική σελίδα για τις Καταγγελίες των Φοιτητών μπορείτε να την δείτε εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλες τις τελευταίες Καταγγελίες Φοιτητών και Φοιτητριών.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr