Μεταβαίνουν, Υπουργείο Παδείας, Τετάρτη, φοιτητές.  Κρήτης Κινητοποιήσεις Φοιτητών: Στο Υπουργείο Παδείας μεταβαίνουν την Τετάρτη οι φοιτητές της Κρήτης

Κινητοποιήσεις Φοιτητών: Στο Υπουργείο Παδείας μεταβαίνουν την Τετάρτη οι φοιτητές της Κρήτης

Με απόφαση της Γενικής Συνέλευσης όλων των σχολών οι φοιτητές της Κρήτης θα συμμετάσχουν στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 4/10.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση:


«Ύστερα από την απόφαση της Γενικής Συνέλευσης Όλων των Σχολών στο Ρέθυμνο στις 27/10, καλούμε όλους τους φοιτητές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση στο Υπουργείο Παιδείας την Τετάρτη 4/10.

Η εμπειρία του φοιτητικού κινήματος έχει δείξει ότι μόνο με δυναμικές διεκδικήσεις μπορούμε να πετύχουμε απτές νίκες, όπως η δημόσια δωρεάν σίτιση. Αντίθετα σε λογικές ανάθεσης και αναμονής προτάσσουμε την πάλη εδώ και τώρα προκειμένου να ικανοποιηθούν οι άμεσες ανάγκες μας. 

Η νομιμότητα στην οποία θέλουν να μας περιορίσουν δεν μας χωρά. Αρνούμαστε να μπαίνουν πάνω από τις ανθρώπινες ζωές τα κέρδη των τραπεζιτών, για την αποπληρωμή ενός χρέους που δε δημιουργήσαμε εμείς. Από τους αγώνες που δίνουν οι κάτοικοι στο Ρέθυμνο και στα βουνά της Κρήτης ενάντια στις ΒΑΠΕ, μέχρι τους αγώνες στους χώρους δουλειάς, στα σχολεία και στις σχολές συντονιζόμαστε και διεκδικούμε. 

Παλεύουμε να γίνει συλλογική υπόθεση το πώς θα σταματήσουμε την επίθεση που δεχόμαστε, για να πάρουμε πίσω όσα μας ανήκουν».

  • Για να μείνεις ενημερωμένος για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο Πανεπιστήμιο Κρήτης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ
  • Για να μείνεις ενημερωμένος για την ΚΑΤΑΛΗΨΗ στο ΤΕΙ Κρήτης ΠΑΤΗΣΕ ΕΔΩ

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr