τήσια Συνάντηση Μεταπτυχιακών φοιτητών Στις 6 Ιουλίου, η ετήσια Συνάντηση Μεταπτυχιακών φοιτητών Περιβάλλοντος

Ετήσια Συνάντηση Μεταπτυχιακών φοιτητών Περιβάλλοντος

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Περιβαλλοντική Βιολογία-Διαχείριση Χερσαίων και Θαλασσιών Βιολογικών Πόρων» του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, διοργανώνει τη 16η Ετήσια Συνάντηση Περιβάλλοντος. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015, στις 9:00π.μ.στο αμφιθέατρο του ΕΛΚΕΘΕ Κρήτης (Γούρνες, Ηράκλειο).

Η ημερίδα είναι αφιερωμένη στη μνήμη του Βασίλη Ναυπακτίτη, συνιδρυτή του Τμήματος Βιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης. Για τη ζωή και το έργο του εκλιπόντα θα μιλήσουν οι Ομότιμοι Καθηγητές κκ. Χ. Λούης και Ν. Τσιμενίδης, ο Δρ. Α. Καλλιανιώτης (Δ/ντής του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας, ΕΘΙΑΓΕ) και η Δρ. Μ. Γιαννουλάκη (Κύρια Ερευνήτρια, ΕΛΚΕΘΕ).


Στόχοι της συνάντησης είναι η προαγωγή της επιστημονικής πρακτικής, η εκπαίδευση των μεταπτυχιακών φοιτητών στην παρουσίαση επιστημονικών εργασιών, η ενημέρωση των μελών του Προγράμματος και των μεταπτυχιακών φοιτητών για την διεξαγόμενη έρευνα, καθώς και η αξιολόγηση του προγράμματος.

Στη συνάντηση όλοι οι Μεταπτυχιακοί φοιτητές του προγράμματος θα παρουσιάσουν τα αποτελέσματα των εργασιών τους. Στη συνάντηση συμμετέχουν και οι διδακτορικοί φοιτητές των εργαστηρίων των μελών του προγράμματος.

Ο Διευθυντής Προγράμματος Σπουδών

Αν. Καθ. Γεώργιος Κουμουνδούρος

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr