Συνάντηση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης με Ανώτατα Στελέχη της Eurobank

Συνάντηση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης με Ανώτατα Στελέχη της Eurobank

Την Τρίτη 21 Ιουνίου 2022 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Κρήτης με Ανώτατα Στελέχη της Eurobank. Συγκεκριμένα οι κ.κ. Μιχάλης Βλασταράκης, Γενικός Διευθυντής Marketing & Εταιρικής Επικοινωνίας Ομίλου, Ελίνα Νικάκη, Βοηθός Γενικός Διευθυντής Τομέας Specialised Segments & Customer Excellence Retail Banking, Ανδρέας Αθανασσόπουλος, Αναπληρωτής Διευθύνων Σύμβουλος, Νικόλαος Ρασούλης, Διευθυντής Περιφέρειας, και η Ζωζώ Σταματάκη, Διευθύντρια Καταστήματος επισκέφθηκαν το Πανεπιστήμιο Κρήτης και συναντήθηκαν με τον Πρύτανη του Ιδρύματος, Καθηγητή Γεώργιο Μ. Κοντάκη.

Από πλευράς του Πανεπιστημίου Κρήτης παρευρέθηκαν στη συνάντηση ο Αντιπρύτανης Οικονομικών και Υποδομών, Καθηγητής Κωνσταντίνος Σπανουδάκης, ο Αντιπρύτανης Ακαδημαϊκών Υποθέσεων, Δια Βίου Μάθησης, Διεθνών Σχέσεων και Εξωστρέφειας, Καθηγητής Γεώργιος Κοσιώρης, η Προϊσταμένη Γενικής Διεύθυνσης Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Ευδοξία Καψαλάκη, ο Καθηγητής του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Κρήτης, Πρόεδρος του Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος, κ. Νικόλαος Χανιωτάκης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αγίου Νικολάου, Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. κ. Νικόλαος Κοκκίνης, η Διευθύντρια της Εταιρεία Αξιοποίησης & Διαχείρισης Περιουσίας του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Μαρία Τσίκα, η Προϊσταμένη της Υποδιεύθυνσης Οικονομικής Διαχείρισης του Πανεπιστημίου Κρήτης, κα Μαρία Καλυβά και η Προϊσταμένη Τμήματος Δημοσίων Σχέσεων του Πανεπιστήμιου Κρήτης, κα Γιώτα Διαμάντη.


Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με απώτερο σκοπό τη συνεργασία των δύο μερών για την αξιοποίηση των αναπτυξιακών δυνατοτήτων, την ενίσχυση της έρευνας και της καινοτομίας.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr