Δωρεάν Σεμινάριο από την Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Δωρεάν σεμινάριο ψηφιακού μάρκετινγκ από την Google για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης

Νέο Σεμινάριο Digital Advertising στο Πανεπιστήμιο Κρήτης: Search, Display & Social από το Grow Greek Tourism Online της Google

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το Digital Advertising και για το πως μπορείτε να διαφημίσετε online μια επιχείρηση; Το Grow Greek Tourism Online από την Google προσφέρει ένα νέο δωρεάν 2ωρο σεμινάριο πάνω στο Digital Advertising: Search, Display & Social.


Την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου σας καλούμε να παρακολουθήσετε το σεμινάριο που πραγματοποιείται για τους φοιτητές του Πανεπιστημίου Κρήτης για να μάθετε περισσότερα για το πως μπορείτε να προωθήσετε μία  επιχείρηση online.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές (προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς) και αποφοίτους. Στο νέο 2ωρο σεμινάριο θα αποκτήσετε μία καλή βάση γνώσεων για το πως να αξιοποιείτε τις μηχανές αναζήτησης, τα social media καθώς και άλλα διαδικτυακά εργαλεία ώστε να διαφημίσετε μία επιχείρηση ή ένα προϊόν, να στοχεύετε συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών, να ελέγχετε τα κόστη διαφήμισης και να ξεκινάτε συζητήσεις με πελάτες. Μετά την ολοκληρωμένη παρακολούθηση του σεμιναρίου θα λάβετε ηλεκτρονικά, εντός 1 εβδομάδας, βεβαίωση παρακολούθησης.

Δηλώστε συμμετοχή εδώ: goo.gl/5vYZea για το νέο 2ωρο σεμινάριο του Grow Greek Tourism Online. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (ώρα προσέλευσης 15:00). 

Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018, 15:30-17:30, Αίθουσα Δ3, Πανεπιστημιούπολη Γάλλου, Ρέθυμνο. 

Εάν ανυπομονείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το Digital Marketing, μπορείτε να δημιουργήσετε το εξατομικευμένο πλάνο εκμάθησής σας στη δωρεάν ηλεκτρονική εκπαιδευτική πλατφόρμα του Grow Greek Tourism Online και να επωφεληθείτε από περαιτέρω εκπαίδευση της Google στο δικό σας ρυθμό. Αφού ολοκληρώσετε την εκπαίδευση μπορείτε να πάρετε και το πιστοποιητικό ολοκλήρωσης με την υπογραφή του Grow Greek Tourism Online της Google και του IAB Europe. 

Ανυπομονούμε να σας δούμε!

Δωρεάν πρόσβαση των φοιτητών του Πανεπιστημίου Κρήτης στο Ιστορικό Μουσείο

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία νέα για το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr