Η πρώτη Συνεδρίαση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Η πρώτη Συνεδρίαση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

Πραγματοποιήθηκε την, Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου 2017 στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η πρώτη Συνεδρίαση της Κοσμητείας της Πολυτεχνικής Σχολής, η οποία, ως γνωστόν, περιλαμβάνει τα Τμήματα Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και Αρχιτεκτόνων – Μηχανικών.

Ο Κοσμήτορας της Σχολής και Πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Καθηγ. κ. Γεώργιος Καψάλης, επεσήμανε ότι πρόκειται για μία ιστορική ημέρα, κατά την οποία ένα πάγιο και πολύχρονο αίτημα του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ολοκληρώθηκε με επιτυχία, συμβάλλοντας στην περαιτέρω ακαδημαϊκή ενίσχυση των τριών Τμημάτων της Σχολής.


Παράλληλα, ο κ. Πρύτανης αναφέρθηκε στην ουσιαστική συμβολή ως προς την εξέλιξη αυτή, του Υπουργού Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Κώστα Γαβρόγλου.

Ο κ. Τριαντάφυλλος Αλμπάνης, ως Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών, ο κ. Γιάννης Φούντος, ως Πρόεδρος του Τμήματος Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής και ο κ. Μιχάλης Καρακασίδης, ως Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Επιστήμης Υλικών, τόνισαν, με ιδιαίτερη ικανοποίηση, την εξέλιξη της λειτουργίας της Πολυτεχνικής Σχολής και υποστήριξαν ότι σε αυτή τη νέα σελίδα που ανοίγεται έχουμε όλοι χρέος να σταθούμε θερμοί συμπαραστάτες και υποστηρικτές.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr