Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Το Μενού σίτισης (Μαΐου) της Φοιτητικής Λέσχης

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Το Μενού (Μαΐου) της Φοιτητικής Λέσχης

Φοιτητική Λέσχη Παν. Ιωαννίνων: Μέσα από το παρόν άρθρο τα «Φοιτητικά Νέα» σας παρουσιάζουν το εβδομαδιαίο - καθημερινό Μενού, του Φοιτητικού Εστιατορίου της Λέσχης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, για τον μήνα Μάιο 2022. 

1. Τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (φοιτητικά εστιατόρια, κυλικεία κ.λπ.) που βρίσκονται εντός των χώρων των Α.Ε.Ι. λειτουργούν σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα και τους ειδικότερους όρους λειτουργίας που ισχύουν στον τομέα της εστίασης, όπως αυτά εκάστοτε διαμορφώνονται κατόπιν εισηγήσεων της Εθνικής Επιτροπής προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19 και τυχόν ειδικότερα μέτρα που τίθενται στο παρόν άρθρο. Το προσωπικό που απασχολείται σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος που εδρεύουν εντός των Α.Ε.Ι. υποχρεούται, όπως τηρεί όλα τα μέτρα που εκάστοτε ισχύουν για την εστίαση. Ως υπεύθυνος τήρησης των έκτακτων μέτρων σε χώρους των Α.Ε.Ι., που διατίθενται για τη λειτουργία καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος, ορίζεται ο ιδιοκτήτης κάθε επιχείρησης.  


2. Η παράβαση των μέτρων του παρόντος άρθρου επισύρει τις κυρώσεις των περιπτώσεων του άρθρου 2της υπό στοιχεία Δ1α/Γ.Π.οικ.22206/15.04.2022 κοινής απόφασης των Υπουργών Οικονομικών- Ανάπτυξης και επενδύσεων, Προστασίας του Πολίτη, Εθνικής Άμυνας, Παιδείας και Θρησκευμάτων, Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Υγείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Δικαιοσύνης, Εσωτερικών, Μετανάστευσης και Ασύλου, Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Υποδομών και Μεταφορών, Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Επικρατείας και Υφυπουργού στο Πρωθυπουργό (Β’ 1882), όπως εκάστοτε ισχύει.

Την ενημερωτική σελίδα των φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων μπορείτε να την δείτε εδώ.

Αναλυτικά το Μενού






Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr