Έρχονται οι "Ημέρες Καριέρας 2022" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για φοιτητές και αποφοίτους

Έρχονται οι "Ημέρες Καριέρας 2022" του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για φοιτητές και αποφοίτους

Πάνω από 50 επιχειρήσεις θα συμμετέχουν διαδικτυακά στις 19 & 20 Μαΐου 2022 στην εκδήλωση προσφέροντας ανοιχτές θέσεις εργασίας ή/και πρακτικής άσκησης.

Η Δομή Απασχόλησης & Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διοργανώνει διαδικτυακά την εκδήλωση «Ημέρες Καριέρας 2022» στις 19 και 20 Μαΐου 2022.


Οι «Ημέρες Καριέρας 2022» (ΗΚ 2022) είναι μια ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, καθώς αποτελεί μία μεγάλη συνάντηση τελειόφοιτων και αποφοίτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, με εκπροσώπους και στελέχη επιλογής προσωπικού ελληνικών και διεθνών εταιριών. Σκοπός των ΗΚ 2022 είναι η υποστήριξη νέων ανθρώπων στη σύνδεσή τους με τον παραγωγικό ιστό της χώρας και η διασύνδεση των επιχειρήσεων με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων, προκειμένου να διευκολυνθούν στην αναζήτηση νέων συνεργατών.

Στην εκδήλωση στελέχη επιχειρήσεων και φορέων, πλέον των εταιρικών παρουσιάσεων, θα έχουν την δυνατότητα να παρουσιάσουν θέματα σταδιοδρομίας, ανάπτυξης δεξιοτήτων με έμφαση στον επαγγελματικό προσανατολισμό, τεχνικών και εργαλείων διεκδίκησης θέσεων εργασίας, ενώ ταυτόχρονα θα λάβουν τα βιογραφικά σημειώματα των ενδιαφερομένων φοιτητών, αποφοίτων προς αξιοποίησή τους.  

Αξιοποιήστε την ευκαιρία για:

  • να γνωρίσετε τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις που αναζητούν ανθρώπινο δυναμικό,
  • να αντλήσετε ενημέρωση σχετικά με τις προοπτικές απασχόλησης και απαιτήσεις επαγγελματικών κλάδων,
  • να διεκδικήσετε μια θέση εργασίας ή πρακτικής άσκησης,
  • να πραγματοποιήσετε συνεντεύξεις με στελέχη επιχειρήσεων,
  • να αντλήσετε ενημέρωση αναφορικά με την προοπτική απασχόλησης σε συγκεκριμένες εταιρείες
  • να διευρύνετε το δίκτυο των επαφών σας

Στο διήμερο των «Ημερών Καριέρας» οι φοιτητές και οι απόφοιτοι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εταιρικές παρουσιάσεις (20 min/επιχείρηση) και την ανάπτυξη θεμάτων σταδιοδρομίας από καταξιωμένα στελέχη επιχειρήσεων και να γνωρίσετε τον κόσμο της αγοράς εργασίας του 2022 και τις απαιτήσεις του.

Προϋποθέσεις για να λάβετε μέρος στις «Ημέρες Καριέρας 2022» είναι οι εξής:

  • να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στην εκδήλωση μέχρι τις 15/05/2022 κάνοντας εγγραφή στο link https://forms.gle/wyXfs7eM3RhmY5Uj7
  • αν σας ενδιαφέρει να προχωρήσετε σε ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, θα πρέπει να ετοιμάστε το βιογραφικό σας σημείωμα και να το επισυνάψετε σε αρχείο pdf (όνομα αρχείου το ονοματεπώνυμό σας π.χ. Gianopoulos Christos) στη φόρμα συμμετοχής σας
  •  να ενημερωθείτε προσεκτικά για το προφίλ των επιχειρήσεων που παίρνουν μέρος στην εκδήλωση (τόσο από το ιστότοπο της εκδήλωσης, όσο και από τον ιστότοπο της ίδιας της επιχείρησης), καθώς και για το προφίλ συνεργάτη που αναζητούν
  •  να αποδεχτείτε τους όρους για την διαχείριση προσωπικών δεδομένων και για την προώθηση του βιογραφικού σας σημειώματος στις επιχειρήσεις.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του διημέρου θα αναρτηθεί στον ιστότοποhttps://careerdays.dasta.uoi.gr

Συμμετέχουσες επιχειρήσειςhttps://careerdays.dasta.uoi.gr/συμμετέχουσες-επιχειρήσεις/

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr