Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Λειτουργία του ταχυδρομείου του πανεπιστημίου

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Λειτουργία του ταχυδρομείου του Πανεπιστημίου

Το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων ενημερώνει την πανεπιστημιακή κοινότητα ότι το Κεντρικό Ταχυδρομείο λειτουργεί από την Δευτέρα 23/11 στο χώρο του Μεταβατικού, δίπλα στο θυρωρείο, σύμφωνα με την 1551/19-06-2020 απόφαση του Πρυτανικού Συμβουλίου.

Το πρώην Γραφείο Ταχυδρομείου στη Φηγό θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11:30 έως 13:30, μόνο ως κέντρο διαλογής αλληλογραφίας των Ακαδημαϊκών Τμημάτων:  Ιατρικής, Πληροφορικής, Μαθηματικού, Φυσικής, Χημείας, Σχολών Επιστημών Αγωγής, Φιλοσοφικής  καθώς και  της Τεχνικής υπηρεσίας, της Φοιτητικής Μέριμνας και των Φοιτητικών Εστιών Α’ και Ζαππείου.


Παρακαλούνται τα Τμήματα και οι Υπηρεσίες που δεν διαθέτουν  θυρωρό/κλητήρα για να παραλάβουν την αλληλογραφία τους από το κέντρο διαλογής της Φηγούς, να ορίσουν τον χώρο στο Τμήμα τους, στον οποίο θα γίνεται η διακίνηση της αλληλογραφίας και να παραδώσουν στο γραφείο ταχυδρομείου ένα κλειδί του χώρου αυτού. Εκεί ο υπάλληλος του Ταχυδρομείου καθημερινά θα αφήνει την εισερχόμενη και θα παραλαμβάνει την εξερχόμενη αλληλογραφία του κάθε Τμήματος.

Το τηλέφωνο του κεντρικού γραφείου Ταχυδρομείου είναι: 2651007210, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και του γραφείου διαλογής της Φηγούς είναι: 26510 05461 (11:30 – 13:30).

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr