Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Αποτελέσματα εκλογών του Τμήματος Φυσικής -Πως θα γίνει η ορκωμοσία

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Αποτελέσματα εκλογών του Τμήματος Φυσικής -Πως θα γίνει η ορκωμοσία

Στις εκλογές που διεξήχθησαν με ηλεκτρονική ψηφοφορία μέσω του συστήματος “ΖΕΥΣ” στις 27 Ιουλίου 2020, ημέρα Δευτέρα κατά το διάστημα από 09:00 έως 14:00, για την ανάδειξη Προέδρου και Αναπληρωτή Προέδρου του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκλέχτηκαν έχοντας συγκεντρώσει την απόλυτη πλειοψηφία των έγκυρων ψήφων, σύμφωνα με την Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, οι ακόλουθοι:

1. Πρόεδρος:
Παναγιώτης Κόκκας, Καθηγητής


2. Αναπληρωτής Πρόεδρος:
Αλέξιος Δούβαλης, Αναπληρωτής Καθηγητής

Η εκλογική διαδικασία εξελίχθηκε ομαλά. Δεν κατατέθηκαν ενστάσεις.

Αποτελέσματα καταμέτρησης για την εκλογή Προέδρου

Αριθμός εκλεκτόρων: 43
Ψήφισαν: 37
Έγκυρα: 37
Λευκά: 7
Υποψήφιος: Παναγιώτης Κόκκας Έλαβε: 30

Αποτελέσματα καταμέτρησης για την εκλογή Αναπληρωτή Προέδρου

Αριθμός εκλεκτόρων: 43
Ψήφισαν: 37
Έγκυρα: 37
Λευκά: 10
Υποψήφιος: Αλέξιος Δούβαλης Έλαβε: 27

Βάσει των ανωτέρω αποτελεσμάτων, εκλέγεται Πρόεδρος του Τμ. Φυσικής ο κ. Παναγιώτης Κόκκας, Καθηγητής και Αναπληρωτής Πρόεδρος του Τμ. Φυσικής ο κ. Αλέξιος Δούβαλης, Αναπλ. Καθηγητής.

Ορκωμοσίες Φοιτητών

Η ορκωμοσία του Τμήματος Φυσικής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί εξ αποστάσεως στις 30 Ιουλίου 2020 ημέρα Πέμπτη και ώρα 10:00 πμ με τη χρήση MS Teams.

Για λόγους ασφαλείας ο σύνδεσμος σύνδεσης θα σταλεί στους φοιτητές στο προσωπικό τους e-mail.

"Η σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, για λόγους ταυτοποίησης και ενημέρωσης επί της διαδικασίας, θα πρέπει να γίνει μισή ώρα πριν από την ώρα έναρξης της ορκωμοσίας, ανοίγοντας τον σύνδεσμο μέσω του Google Chrome, του Microsoft Edge ή από έξυπνη συσκευή (κινητό ή Tablet) με λειτουργικό Android ή IOS.

Για λόγους ταυτοποίησης κατά τη σύνδεσή σας στην ορκωμοσία, δηλώστε ως όνομα εμφάνισης το Ονοματεπώνυμό σας μαζί με τον ΑΜ στο Τμήμα στην παρακάτω μορφή: Επώνυμο Όνομα (ΑΜ) και περιμένετε στην αναμονή έως ότου ο αρμόδιος υπάλληλος από την Γραμματεία του Τμήματος σας αποδεχτεί στη τηλεδιάσκεψη.

Η ύπαρξη κάμερας με ενσωματωμένο ή εξωτερικό μικρόφωνο είναι απαραίτητη προκειμένου να μπορούμε να σας βλέπουμε και να σας ακούμε κατά την διάρκεια της ορκωμοσίας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σύνδεσής σας στην ορκωμοσία, διαβάστε το συνημμένο έγγραφο που έχει οδηγίες για σύνδεση μέσω Google Chrome, Microsoft Edge ή μέσω Android συσκευής.

Για την ομαλή και εύρυθμη διεξαγωγή της ηλεκτρονικής ορκωμοσίας, κάθε απόφοιτος δικαιούται να χρησιμοποιήσει μία συσκευή για να «τρέξει» τον σύνδεσμο και απαγορεύεται να τον κοινοποιήσει σε τρίτους. Η συμμόρφωση ΟΛΩΝ με την παραπάνω οδηγία είναι απαραίτητη. Σε αντίθετη περίπτωση μπορεί να διακοπεί η σύνδεση και να μην πραγματοποιηθεί η τελετή."

Αναλυτικές οδηγίες εδώ.

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr