Φοιτητής δέχθηκε επίθεση από σκύλο καθώς έφευγε από το Τμήμα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Φοιτητής δέχθηκε επίθεση από σκύλο καθώς έφευγε από το Τμήμα - Οδηγήθηκε στο νοσοκομείο

Μετά την καταγγελία που έλαβαν χθες τα «Φοιτητικά Νέα» με τον παραλίγο σοβαρό τραυματισμό φοιτήτριας μετά από πτώση μέρους του ταβανιού στην φοιτητική εστία καθώς έκανε μπάνιο έρχεται μια νέα καταγγελία «Φοιτητικά Νέα» με τραυματισμό φοιτητή του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων από επίθεση σκύλου.

Ο φοιτητής Ν.Τ. που σπουδάζει στο 4ο έτος στο Τμήμα Μαθηματικών του Πανεπιστημίου καταγγέλλει στα «Φοιτητικά Νέα» ότι χθες Τρίτη 4 Ιουνίου στις 4 το μεσημέρι καθώς έφευγε από το Τμήμα αδέσποτο σκυλί του επιτέθηκε ξαφνικά τραυματίζοντας τον με αποτέλεσμα να χρειαστεί η μεταφορά του στο νοσοκομείο.


Ο φοιτητής περιγράφει στα «Φοιτητικά Νέα» την στιγμή της επίθεσης: «Χθες καθώς έφευγα από το Τμήμα μαθηματικών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων πήγα να πάρω λεωφορείο από τη στάση που έχει στο χημικό τμήμα. Καθώς περπατούσα και λίγο πριν φτάσω στη στάση ένα σκυλί μου επιτέθηκε με δάγκωσε και έφυγε. Στη συνέχισα έτρεξα να σωθώ με βρήκε μια κοπέλα της είπα τι έγινε και με πήγε στο νοσοκομείο.

Στο νοσοκομείο μου έκαναν χορήγηση αντιτετανικού ορού και μου έβαλαν γάζα. Ευτυχώς το δάγκωμα ήτανε επιπόλαιο και δεν έχω κάτι σοβαρό. Χθες υπήρχαν αλλά δύο περιστατικά από δάγκωμα σκύλου σε φοιτητές. Γενικά τα αδέσποτα σκυλιά στο Πανεπιστήμιο ειδικά στις στάσεις είναι επιθετικά άλλοτε γαβγίζουν σε κυνηγάνε η επιτίθενται».

Και καταλήγει τονίζοντας: «Η πολιτεία και η πρυτανεία που είναι αρμόδια για το τι γίνεται στον χώρο του Πανεπιστήμιου δεν έχει πάρει τα απαραίτητα μέτρα να περιορίσει και ακόμα καλύτερα να εξαλείψει αυτό το φαινόμενο».

Όπως αναφέρει ο φοιτητής στα «Φοιτητικά Νέα» για το περιστατικό ειδοποιήθηκε η διεύθυνση υγείας της νομαρχίας και ο Δήμος Ιωαννίνων.

Φωτογραφία από τις δαγκωματιές του σκύλου:

Δυστυχώς, το συγκεκριμένο περιστατικό δεν είναι μεμονωμένο. Ο σύλλογος εστιακών φοιτητών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων έχει καταγγείλει δεκάδες φορές, επιθέσεις και δαγκώματα, τα οποία μάλιστα αυξάνονται το τελευταίο χρόνο. Την τελευταία καταγγελία του συλλόγου για τις επιθέσεις μπορείτε να την δείτε εδώ.

Έπεσε το ταβάνι την ώρα που φοιτήτρια έκανε μπάνιο στην φοιτητική εστία (ΦΩΤΟ)

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr