Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Κινητοποίηση την Τετάρτη στην Πρυτανεία

Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων: Κινητοποίηση την Τετάρτη στην Πρυτανεία

Όπως αναφέρουν φοιτητές του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στα Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr «Με βάση ενημέρωση την οποία είχαμε εγκρίθηκε από το Πανεπιστήμιο κονδύλι ώστε να προχωρήσει διαδικασία ανακαίνισης του αμφιθεάτρου ‘’Δάκαρη’’ που βρίσκεται στο Τμήμα του Ιστορικού-Αρχαιολογικού και αποτελεί το μεγαλύτερο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου.

Αυτή η απόφαση ήταν αποτέλεσμα της συνεχούς πίεσης που άσκησαν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι όλο το προηγούμενο διάστημα, μιας και αποτελούσε πάγιο αίτημα των Συλλόγων που συσπειρώνονται στο ΜΑΣ και του Συλλόγου του Ιστορικού-Αρχαιολογικού!


Πατώντας πάνω σε όσα έχουμε ήδη κατακτήσει τις πρώτες 20 μέρες που είναι ανοικτό το Πανεπιστήμιο, με όπλα μας την οργάνωση, την αλληλεγγύη και τη συλλογική δράση μέσα από τους Φοιτητικούς μας Συλλόγους συνεχίζουμε διεκδικώντας ουσιαστική αναβάθμιση των σπουδών μας!

Επόμενοι μεγάλοι αγωνιστικοί σταθμοί:

  • η κινητοποίηση την Τετάρτη στην Πρυτανεία με αιτήματα αιχμής να μην αποσπαστεί η Παιδαγωγική επάρκεια από τα πτυχία μας και να μην πεταχτεί κανένας φοιτητής εκτός Εστίας
  • το μεγάλο Φοιτητικό Συλλαλητήριο την 1η Νοέμβρη το οποίο διοργανώνουν πανελλαδικά πάνω από 80 Φοιτητικοί Σύλλογοι με το ραντεβού στα Γιάννενα να δίνεται στις 19.30 στην Ακαδημία από τους Συλλόγους Μηχανικών Η/Υ, Φυσικού, Νηπιαγωγών, Ιστορικού-Αρχαιολογικού, Μαθηματικού και ΒΕΤ!

ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Το πτυχίο να αποτελεί τη μοναδική προϋπόθεση για την πρόσβαση στο επάγγελμα. Όχι στην απόσπαση της Παιδαγωγικής επάρκειας από το πτυχίο.
  • Ανέγερση νέων Φοιτητικών Εστιών
  • Φθηνά και συχνά δρομολόγια προς το Πανεπιστήμιο
  • Προσλήψεις καθηγητών»

Δείτε ΕΔΩ όλα τα τελευταία Φοιτητικά Νέα.

Φοιτητικά Νέα/Foititikanea.gr